Fotó: ujpestfc.hu

Derbi: Mészöly Újpest-edzőként még veretlen a Szuszában a Fradi ellen - Stankovic semmit nem dobna el abból, amit eddig felépítettek

A Ferencváros csütörtökön kiesett az EKL-ből, így most már maximálisan a bajnokságra koncentrálhat. Újpesten bátor és harcias csapatot várnak a Fradi ellen. Jön a derbi.
Csakfoci.hu 2024. február 25., vasárnap 10:41
Fotó: ujpestfc.hu
A Ferencváros csütörtökön kiesett az EKL-ből, így most már maximálisan a bajnokságra koncentrálhat. Újpesten bátor és harcias csapatot várnak a Fradi ellen. Jön a derbi.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 25., vasárnap 10:41

Mészöly Géza (Újpest): - A jó hangulat fontos, nem lehet szomorúan, kedvetlenül bejönni ide. Ugyanakkor a gyakorlatokra fokozottan kell figyelni, sok olyan új feladat van, amelynél megosztott koncentrációra van szükség. Nem szeretem azért az óriási hahotázásokat, viszont kell, hogy élvezzék az edzést, és örüljenek, hogy megint focizhatnak. Meg kell találni az arany középutat, erre mindig törekszem a labdarúgáson belül. Egy bátor és harcos Újpest fog kifutni a Szusza Ferenc Stadion gyepére, és próbáljuk azt visszaállítani, ami Diósgyőrben működött. Nemcsak a játékosok a pályán, hanem a kispadon az edzők és a teljes stáb azon lesz, hogy egy sikeres Újpestet láthassanak a szurkolók. (ujpestfc.hu)

Mészöly Gézának egészen pazar a mérlege Újpest-edzőként a Fradi ellen. Hét meccsből négyet megnyert, kétszer lett döntetlen és csak egyszer kaptak ki a zöld-fehérektől. A Megyeri úton még veretlen a Ferencvárossal szemben.

Dejan Stankovic (Ferencváros): - Van mit tanulnunk az elmúlt meccsekből. Nem kérdés, a fő célunk innentől a bajnokság megnyerése. Nem szeretnék semmit eldobni abból, amit eddig felépítettünk. Javulnunk kell, ebbe kell most komoly erőt fektetni. Erősebben kell kijönnünk ebből a helyzetből, ezt pedig már vasárnap bizonyíthatjuk az Újpest ellen. Ahogy mondtam, megkérdeztem a játékosokat, készen állnak-e a vasárnapi rangadóra. A válasz egyértelmű volt, igen! Ahogy eddig, most is bízunk a szurkolóink támogatásában, szeretnénk kárpótolni őket. (fradi.hu)

Stankovic egyszer meccselt az Újpest ellen, tavaly októberben 3-0-ra nyert a Fradi a Groupama Arénában.

A derbi vasárnap 17:30-kor kezdődik a Szusza Ferenc Stadionban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz