Dárdai segítője egy kóláért tartott edzést Nyírbátorban

Kis János egy stoplist is kapott a Hertha vezetőedzőjétől, ebben vezetett tréninget most is.
Budai László 2016. november 17., csütörtök 16:19
Kis János egy stoplist is kapott a Hertha vezetőedzőjétől, ebben vezetett tréninget most is.
Szerző: Budai László 2016. november 17., csütörtök 16:19

Öt héttel ezelőtt Dárdai Pál hívására Berlinben, mások mellett Salamon Kalout instruálta, szerdán Ambrusz Árpád kérésére Nyírbátorban Bagi Ákossal és társaival érttette meg, hogy olykor a futsalos stílusnak is helye van a nagypályás labdarúgásban – írja a boon.hu.

– Mindezt Makay Robinnak, a csapat korábbi játékosának köszönhetik az itteniek, az ő kérésére érkeztem, és egy kóláért tartom meg ezt a mostani edzést – mondta a bemelegítést szemlélve Kis János, akivel nem nehéz azonnal szóba elegyedni, így azt is kérdés nélkül mondta, hogy a lábán látható stoplist bizony Dárdai Palitól kapta. – Hogy megnőtt-e az ázsióm a berlini napok óta? Akikkel eddig tartottam a kapcsolatot, azokkal is megvolt köztünk a tisztelet, most mintha többen tisztelnének, mint korábban… Meg talán jobban meghallják, amit mondok. Egyértelmű, hogy ez Dárdai Pálnak is köszönhető.

A bemelegítés után Ambrusz Árpád jelezte, hogy eljött Kis János ideje, a jó beszélőkével megáldott szakember pedig hamar megtalálta a közös hangot a futballistákkal. A gyakorlatok lényege mi más lett volna, mint kis területen, minél kevesebb labdaérintéssel játszani, és ötpercenként cserélődtek a sorok, hiszen a hidegre fordult havasesős időben adva volt a megfázás veszélye is.

– Érdekes, ugyanilyen cudar idő volt Berlinben is – tett még egy egyenlőségjelet a Herthánál és az NYFC-nél végzett munkája közé Kis János. – Az ottani visszajelzések nagyon jók voltak, remélem itt, Nyírbátorban is hasznát látják majd ennek az edzésnek.

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz