Fotó: herthabsc.com

Dárdai az újabb bukás után: "A Hertha négy évig a vesztes oldalon állt, és még mindig ott vagyunk"

A magyar szakember a vereség ellenére nem hibáztatta a játékosait, szerinte mindenki megtett mindent.
Nyikes Zoltán 2023. augusztus 5., szombat 16:46
Fotó: herthabsc.com
A magyar szakember a vereség ellenére nem hibáztatta a játékosait, szerinte mindenki megtett mindent.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. augusztus 5., szombat 16:46

A csakfoci.hu-n is olvashattátok, hogy ezúttal is 1-0-s vereséget szenvedett a Hertha BSC a német másodosztályban, és akárcsak egy héttel ezelőtt, most is egyszerre volt a pályán a második félidő hajrájában Dárdai Pál vezetőedző három fia.

– Rengeteg lövéssel próbálkoztunk, ez valószínűleg új rekord, valamint számos keresztlabdánk is volt, de sajnos igazi minőség nélkül. Ugyanakkor sokat birtokoltuk az ellenfél térfelén a labdát, de egyszerűen nem volt elég az a munka, amit belefektettünk. A statisztikát elnézve nem lett volna szabad elveszítenünk a meccset. De nem azért vagyok itt, hogy szépítsem a dolgokat: az ellenfél lőtte a gólt, ezért megérdemelten nyert. Ebben kell javulnunk. A játékosoknak többet kell gondolkodniuk, hogy a befejezéseknél jobban koncentráljanak.

Ettől eltekintve nem tudok senkit sem hibáztatni, mindenki tette a dolgát. Sokan még nem játszottak így együtt, új csapat vagyunk. A Hertha négy évig a vesztes oldalon állt, és még mindig ott vagyunk

– idézi a Berliner Kurier és a klubhonlap a magyar szakembert.

A berlinieknek a következő körben sem lesz egyszerű dolguk, hiszen az előző idényben harmadik helyen végzett és a mostani idényt győzelemmel kezdő Hamburg lesz az ellenfelük.

Olvastad már?
Hornyák: "Batik játékosa három gólt lőtt, ez felfoghatatlan", Vignjevic: "El kell gondolkodnom, hogy elbocsássam-e a két erőnléti edzőt" - NB I-es értékelések
Így értékelte a két vezetőedző az NB I második fordulójának nyitómeccsét.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz