Fotó: honvedfc.hu

Csertői idegenbeli győzelemre készül a Honvéddal: "Ha fociban nem tudjuk őket legyőzni, akkor nagyon nehéz dolgunk lesz"

A Csertői Auréllal még veretlen Honvéd az utolsó előtti Tiszakécske vendége lesz. Az éllovas Nyíregyháza a Haladást fogadja, az ETO pedig a Kozármislenyhez utazik az NB II 21. fordulójában.
Csakfoci.hu 2024. február 18., vasárnap 11:47
Fotó: honvedfc.hu
A Csertői Auréllal még veretlen Honvéd az utolsó előtti Tiszakécske vendége lesz. Az éllovas Nyíregyháza a Haladást fogadja, az ETO pedig a Kozármislenyhez utazik az NB II 21. fordulójában.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 18., vasárnap 11:47

- Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon agresszív csapattal találkozunk, amely élet-halál kérdésként tekint a mérkőzésre, és nekünk is ezzel a mentalitással kell pályára lépnünk – mondta Csertői Aurél, a kispestiek vezetőedzője a honvedfc.hu-nak. – A Tiszakécske az átigazolási időszak végén szerződtetett még két jó játékost a bentmaradás érdekében, amelyért mindent megtesznek majd. De remélem, mi is, mégpedig azért, hogy előbbre tudjunk lépni, hiszen van hová fejlődni, javulni. Próbálunk a Nyíregyháza ellen mutatottnál jobb futballt játszani, erre szükség is lesz, hogy nyerni tudjunk Tiszakécskén, márpedig a célunk egyértelműen az, hogy megszerezzük a három pontot. Nem számít a helyezés, nem is szabad ezzel foglalkozni, az NB II-ben fizikailag minden csapat a topon van, ha fociban nem tudjuk őket legyőzni, akkor nagyon nehéz dolgunk lesz. Szóval amellett, hogy fizikailag fel kell vennünk a kesztyűt, játékban kell felülmúlni az ellenfelünket.

Merkantil Bank Liga, 21. forduló:

14:00
Siófok - Kazincbarcika
Ajka - Mosonmagyaróvár
Győr - Szeged
BVSC - Budafok
Kozármisleny - ETO
Nyíregyháza - Haladás

17:00
Csákvár - Soroksár
Tiszakécske - Honvéd

Hétfő, 20:00
Vasas - PMFC

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz