Fotó: fradi.hu

Csercseszov: "Az Újpest elleni csata mindig a legnagyobb meccs" - ezt várják a főszereplők

Két mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 18. fordulója. Előbb a ZTE fogadja a Mezőkövesdet, majd jön a derbi.
Csakfoci.hu 2023. február 5., vasárnap 13:58
Fotó: fradi.hu
Két mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 18. fordulója. Előbb a ZTE fogadja a Mezőkövesdet, majd jön a derbi.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 5., vasárnap 13:58

ZTE - Mezőkövesd, 15:00

Ricardo Moniz (ZTE): - A vasárnapi mérkőzésen számunkra az egyik legfontosabb az lesz, hogy ne kapjunk piros lapot. Habár két vereség van a hátunk mögött, tudjuk, ha a saját utunkon megyünk tovább, annak meglesz az eredménye, így a saját játékunkat játszva fogunk pályára lépni a Mezőkövesd ellen is. Fiatal a csapatunk, a játékosok pedig remek munkát végeztek a héten, így bízom abban, hogy ez vasárnap jó eredménnyel is párosul. (ztefc.hu)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Nagyon örülünk a MOL Magyar Kupában aratott győzelemnek, mert minden siker nagyon értékes és építheti a csapatot. Nem volt könnyű dolgunk az NB II. egyik legjobb csapata ellen, de sikerült kiharcolnunk a továbbjutást és ez a legfontosabb. Sokáig azonban nem örülhetünk, hiszen máris itt a következő feladat a Zalaegerszeg ellen. A bajnokság egyik meghatározó csapatához látogatunk, ahol nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Ellenfelünk erős játékoskerettel rendelkezik, éppen ezért 100%-os teljesítményre lesz szükségünk a jó eredmény eléréséhez. (mezokovesdzsory.hu)

Ferencváros - Újpest, 17:30

Sztanyiszlav Csercseszov (Ferencváros): - Az Újpest elleni csata, a derbi mindig a legnagyobb meccs. A legutóbbi találkozónkat megnyertük a Paks otthonában, amely egy nagyon fontos siker volt és jól szolgálta a felkészülésünket is a hétvégére. Ugyanakkor örültem volna, ha három győzelemmel indítjuk a tavaszt, hiszen ez volt a célunk. Sajnos a Vasas ellen viszont nem szereztünk gólt, pontokat vesztettünk, ebből tanulnunk kell. Ami a keretet illeti: van néhány játékosunk, akiknek a szereplése kérdéses. Voltam már hasonló helyzetben, de remélem, hogy mindenkire számíthatok az Újpest elleni rangadón. Vannak új futballistáink is, akiktől azt szeretném, hogy segítsenek a csapatnak. Owusu Kwabena ugye már betalált, Myenty Abena nagyon várja a lehetőséget, míg Nikolai Frederiksennek tegnap volt az első edzése velünk. A szezon még hosszú, majd meglátjuk, ki lesz ott a csapatban vasárnap. Ez az a meccs, amelyre mindig elkel az összes jegy. Telt ház várja majd a csapatokat. Mondtam is tegnap a fiúknak, hogy erre készüljenek. Van ugye olyan játékos, aki még nem élt át ilyet, biztosan nagy élmény lesz a számukra is. (fradi.hu)

Nemnanja Antonov (az Újpest védője): - Egy derbi mindig különleges, és tudjuk, hogy a szurkolóink is nagyon csalódottak voltak az őszi meccs után. Azzal is tisztában vagyunk, hogy régen nyertünk a Fradi ellen, mindezek ellenére nyugodtan kell odamennünk és nem beszélhetünk sokat ezekről a negatív dolgokról, a pályán kell bizonyítanunk. (ujpestfc.hu)

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz