Botrány: A szurkolók is verték a játékosokat a magyar bajnokin

Először csak a játékosok, majd a nézőtérről berohanó nézők is nekiestek az Egri Sportcentrum játékosainak az átányiak részéről a hétvégén rendezett Heves megyei III. osztályú mérkőzésen.
Dudás Gábor 2016. szeptember 4., vasárnap 15:01
Először csak a játékosok, majd a nézőtérről berohanó nézők is nekiestek az Egri Sportcentrum játékosainak az átányiak részéről a hétvégén rendezett Heves megyei III. osztályú mérkőzésen.
Szerző: Dudás Gábor 2016. szeptember 4., vasárnap 15:01

A heol.hu cikke szerint a játékvezető 2–2-es állásnál félbeszakította a találkozón, ami így csupán 43 percig tartott Kömlőn, ahol albérletben házigazda az Átányi SE, mivel saját pályáján nem áll rendelkezésre öltözőépület. A botrányt az váltotta ki, hogy az egriek balhátvédje, Sztankó Zsolt becsúszva, szabályosan mentett szögletre Nagy Márkkal szemben.

A hazai labdarúgó azonban olyannyira zokon vette a becsúszást, hogy a földről felpattanva ököllel többször megütötte Sztankót. Ezt követően az átányiak részéről többen is odaszaladtak a két játékoshoz, s közülük a vendéglátóktól Berkes Ádám megütötte az egri Csepcsányi Gergőt. Több se kellett a nézőtéren helyet foglalóknak, akik betódultak a játéktérre és szintén hevesen csapkodtak, miközben a Sportcentrum labdarúgói próbálták védeni magukat.

A sípmester és asszisztensei, valamint a rendezők is igyekeztek nyugalomra inteni mindenkit, ám a néhány perc alatt lejátszódott eseménysornak azzal lett vége, hogy a bíró lefújta az összecsapást.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Kecskemét
Uros Djuranovic
A szerb élvonalbeli Kolubara együttesében folytatja Uros Djuranovic, aki Kecskeméten létszámfölöttivé vált.
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz