Fotó: facebook.com/paksifcofficialsite

Böde a szezon végi visszavonulásról: "Majd elválik, hogy a következő három hónapban mi történik" - Bognár György játékstílusáról is beszélt

Böde Dániel egy interjúban Bognár György játékstílusáról is beszélt.
Póczik Dávid 2023. március 29., szerda 17:28
Fotó: facebook.com/paksifcofficialsite
Böde Dániel egy interjúban Bognár György játékstílusáról is beszélt.
Szerző: Póczik Dávid 2023. március 29., szerda 17:28

Böde Dániel februárban került vissza a Paks NB I-es csapatába, azóta 5 gólt és 1 gólpasszt jegyzett a tolnaiak színeiben. A rutinos csatár a szezon előtt még arról beszélt, elképzelhető, a mostani lesz profi pályafutásának utolsó idénye.

A futballban nagyon gyorsan változnak a dolgok, de igen, benne van még most is. Majd elválik, hogy a következő három hónapban mi történik és hogy a folytatásban egyáltalán számítanak-e rám.

- Focizni szeret az ember, de ez nem csak abból áll, hogy kimegyünk a hétvégén és játszunk egyet, a mérkőzésekre fel kel készülni, és ez azért egyre nehezebb - kezdte Böde az m4sport.hu-nak, aki kitért arra is, minek köszönhetően tudott az elmúlt időben ilyen eredményes lenni.

- A góljaim nagy részénél ott voltunk az ellenfél kapuja előtt, jöttek a beadások, azokra meg érkezni kell. Ezeknek a mérkőzéseknek a java részén a mi akaratunk érvényesült, és úgy alakult a mérkőzés, ahogy nekünk jó. 

A 36 éves támadó szót ejtett Bognár György vezetőedző játékstílusáról is.

Kiválóan látja a mérkőzéseket, nagyon jól tud belenyúlni, hogy miben változtasson meccs közben. Átgondolja és cselekszik is, nem gondolkozik még vagy tíz percet, hanem próbál azonnal váltani.

- Ha mondjuk az ötvédős rendszer nem működik egy meccsen, nagyon hamar tud beleváltani és próbál minél gyorsabban megoldást találni, hogy jól működjön a dolog - fogalmazott a korábbi válogatott játékos, majd elmondta, mennyivel másabb külföldi szakvezetővel dolgozni.

- Mindenkinek van egy stílusa, egy hozzáállása, játékfilozófiája. Van, akivel könnyeben szót tudtam érteni, mással nem annyira. Edző és edző között is lehet óriási különbség. Van, aki szakmailag és emberileg is nagyszerű, de lehet valaki kiváló szakember, ha emberileg van még hová fejlődnie - zárta Böde, aki az interjúban még elmondta azt is, hogy visszavonulását követően Madocsán fog még játszani, amíg lehet.

Olvastad már?
Magyar foci: Sörösdobozzal próbálták megdobni a győztes gólt szerző játékost - videó
Az eset a megye I-ben, a Bölcskei SE-Dunaföldvár mérkőzésen történt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz