BL-döntőt is rendeznének a Fradi stadionjában

A Magyar Labdarúgó Szövetség érdeklődik a 2019-es Európai Szuperkupa-mérkőzés és a női Bajnokok Ligája-döntő megrendezése iránt, a találkozóknak a Groupama Aréna adna otthont.
Dudás Gábor 2017. február 3., péntek 15:28
A Magyar Labdarúgó Szövetség érdeklődik a 2019-es Európai Szuperkupa-mérkőzés és a női Bajnokok Ligája-döntő megrendezése iránt, a találkozóknak a Groupama Aréna adna otthont.
Szerző: Dudás Gábor 2017. február 3., péntek 15:28

Az UEFA pénteken hozta nyilvánosságra a 2019-es döntők helyszíne iránt "érdeklődő" városok névsorát, ez alapján a Szuperkupát a magyar főváros mellett Tirana, Toulouse, Haifa, Asztana, Belfast, Glasgow, Isztambul és Lengyelországból Gdansk vagy Varsó rendezné meg. A női BL-fináléra a magyarokon kívül Prága, Asztana, Kaunas, Glasgow és Madrid jelentkezett előzetesen.

 

A hivatalos pályázatokat június 6-áig kell benyújtani, döntés pedig szeptemberben születik. A férfi BL-döntő Bakuban vagy Madridban lesz. Az azeri főváros Olimpiai Stadionja a 2020-as kontinensviadal egyik helyszíne lesz, míg a spanyol fővárosban az Atlético Madrid idén elkészülő új arénája, a Metropolitano Stadion adna otthont az eseménynek.

Idén a cardiffi Millennium Stadionban, jövőre pedig a kijevi Olimpiai Stadionban rendezik a legrangosabb európai kupasorozat fináléja.

Az Európa Liga 2019-es döntőjére hét város jelentkezett. (MTI)

Tedd okostelefonod főképernyőjére a csakfoci-t - kattints ide!

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz