fradi.hu

Bíróságra megy a Fradi az MLSZ ellen - közleményt adtak ki a büntetés miatt

A Fradi hivatalos honlapján jelezte, hogy végrehajtja az MLSZ által előírt határozatot, azonban bírósági úton folytatja az ügyet.
Póczik Dávid 2023. február 13., hétfő 17:03
fradi.hu
A Fradi hivatalos honlapján jelezte, hogy végrehajtja az MLSZ által előírt határozatot, azonban bírósági úton folytatja az ügyet.
Szerző: Póczik Dávid 2023. február 13., hétfő 17:03

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága (FEB) még a tavaly decemberi ülésén ítélte pénzbüntetésre és szektorbezárásra a Ferencvárost.

A FEB akkor összevont eljárás alapján az FTC-t a Kecskemét elleni idegenbeli és a DVSC elleni hazai mérkőzésén történt, a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és rasszista megnyilvánulás) kötelezte pénzbüntetés megfizetésére, továbbá elrendelte a sportszervezet 1 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a Groupama Aréna „B3” szektorának a lezárását.

Az NB I listavezetője a fradi.hu-n megjelent hivatalos közleményben jelentette be, hogy a hétvégén, a Kecskemét elleni hazai bajnoki mérkőzésen tölti le az MLSZ büntetését, valamint reagált is a határozatra.

Az FTC végrehajtja az MLSZ által előírtakat, azonban nem hagyja annyiban és bírósági úton folytatja az ügyet és kiáll az igaza mellett.

A zöld-fehérek jelenleg 14 pontos előnnyel vezetik a bajnokságot a második Kecskemét előtt. A két éllovas ütközetét szombaton 17 órától rendezik a Groupama Arénában.

Olvastad már?
Fradi: A Serie A-ból jöhet középpályás, de meglepően alakulhat a sorsa - a részletek
Olaszországban azt írják, hogy orvosi vizsgálatra érkezik a Fradihoz a Sampdoria középpályása, Simone Trimboli.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz