Fotó: kisvardafc.hu

Az utolsó szalmaszálba kapaszkodik a fél lábbal már NB II-es Kisvárda: "Ha ez megtörténik, akkor az utolsó fordulóig esélyünk lehet a bennmaradás kiharcolására"

Azzal, hogy az Újpest megint kikapott, a Kisvárdának minimális esélye nyílt a bennmaradás kiharcolására. Ehhez első lépésként le kellene győznie a második helyezett Fehérvárt.
Csakfoci.hu 2024. április 28., vasárnap 12:06
Fotó: kisvardafc.hu
Azzal, hogy az Újpest megint kikapott, a Kisvárdának minimális esélye nyílt a bennmaradás kiharcolására. Ehhez első lépésként le kellene győznie a második helyezett Fehérvárt.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 28., vasárnap 12:06

Négy fordulóval a bajnokság vége előtt 9 pont a Kisvárda hátránya a már bennmaradást jelentő 10. helyen álló Újpesttel szemben.

- Nemcsak a kötelességünk, hanem az alapot jelenti, hogy a végsőkig kell küzdenünk - kezdte Feczkó Tamás a Kisvárda vezetőedzője a kisvardafc.hu-nak. - Ha ez megtörténik, akkor az utolsó fordulóig esélyünk lehet a bennmaradás kiharcolására, ahhoz viszont az addigi mérkőzéseinket mind meg kell nyernünk.

A Kisvárda az idei szezonban eddig kétszer kikapott a Viditől. Előbb idegenben 1-0-s vezetésről 3-1-re, majd hazai pályán 2-1-re.

- A legutóbbi egymás elleni mérkőzés a vendégek vezető gólja után óriási csalódást okozott számomra. Azóta sokat fejlődött a csapat, de ez elmondható a vendégekről is, hiszen nem véletlenül állnak a második helyen, ledolgozva a Pakssal szemben meglévő jelentős hátrányukat. A bajnok és az addigi második helyezett után egy héten belül most következik a jelenleg ezüstérmes pozícióban lévő csapat, vagyis jelentős erőpróbák közepette vagyunk. Tudjuk jól, hogy nagyon jó formában van a Fehérvár, de hazai pályán mindenféleképpen győzelemre kell játszanunk, és ha az utóbbi hetek bajnoki formáját hozzuk, akkor megoldható lehet a feladat.

A Kisvárda - Fehérvár mérkőzés vasárnap 15:15-kor kezdődik.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Csakfoci információi szerint a KTE-nek komolyan a zsebébe kell nyúlnia, ha érvényesíteni akarja a magyar válogatott támadó vételi opcióját.
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz