Fotó: ujpestfc.hu

"Az Újpest jobb, mint a Fradi" - a MOL-vezér a lilák megvásárlásáról és a válogatottról

Hernádi Zsolt szerint az Újpest megérdemelte már, hogy olyan tulajdonosa legyen, amely pénzt és hitet is fektet bele. A MOL-vezér szerint a cél a nagy rivális Ferencváros szintjének elérése.
Csakfoci.hu 2024. április 15., hétfő 8:22
Fotó: ujpestfc.hu
Hernádi Zsolt szerint az Újpest megérdemelte már, hogy olyan tulajdonosa legyen, amely pénzt és hitet is fektet bele. A MOL-vezér szerint a cél a nagy rivális Ferencváros szintjének elérése.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 15., hétfő 8:22

Hernádi Zsolttal, a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság elnök-vezérigazgatójával a Mandiner készített villáminterjút a magyar foci kapcsán. A cégvezetőt megkérdezték az Újpest megvásárlásáról és a magyar válogatott Eb-esélyeiről is. Az alábbiakban a beszélgetés kivonata olvasható, kérdezz-felelek formában.

Miért pont az Újpest?

Azért, mert Magyarországon kell még egy olyan csapat, mint a Fradi, és erre az egyetlen esélye az Újpestnek van, amelyik ezt meg tudja csinálni, az az Újpest. Az Újpest pedig megérdemli azt, hogy végre legyen egy olyan tulajdonosa, amelyik hajlandó bele hitet és pénzt is fektetni.

Felzárkózhat-e az Újpest valaha a Fradihoz?

Jobb, mint a Fradi.

Ki a kedvenc magyar focistája?

- Mint mindenkinek, Szoboszlai.

Miért kiemelten fontos a magyar sport támogatása?

- Ez az, amiben hinni kell, és az embereknek kell, hogy higgyenek a sikerekben. A siker az mindenkinek fontos.

Van esélyünk az Eb-n?

- Marha erős csoportban vagyunk. Hogy ha a csoportban továbbjutó helyet szerzünk, az már egy fantasztikus siker - fogalmazott az üzletember a Mandinernek.


Fotó: MTI/Kelemen Zoltán
Olvastad már?
NB I: Ez kell hozzá, hogy a Fradi már a hétvégén bajnok legyen - az Újpest is szoríthat Dibuszék aranyáért
Megnéztük, milyen hétvégi eredmények jelenthetik a Fradi újabb bajnoki aranyát, valamint azt is kiszámoltuk, a kiesők milyen forgatókönyv alapján búcsúzhatnak már ebben a fordulóban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz