Fotó: kisvardafc.hu

Az NB I-ből érkezett magyar válogatott kerettag az NB II listavezetőjéhez - hivatalos

Vida Kristopher a több játéklehetőség reményében az NB II-es Nyíregyháza Spartacushoz kerül kölcsönbe Kisvárdáról.
Póczik Dávid 2024. február 15., csütörtök 11:14
Fotó: kisvardafc.hu
Vida Kristopher a több játéklehetőség reményében az NB II-es Nyíregyháza Spartacushoz kerül kölcsönbe Kisvárdáról.
Szerző: Póczik Dávid 2024. február 15., csütörtök 11:14

Az NB I-ben sereghajtó Kisvárda hivatalos klubhonlapján jelentette be, hogy Vida Kristopher a több játéklehetőség reményében az NB II-es Nyíregyháza Spartacushoz kerül kölcsönbe a tavaszi szezon hátralévő részére. Ugyancsak távozóban van Kisvárdáról Czékus Ádám, ő a szintén NB II-es Tiszakécskéhez tart, ugyancsak kölcsönben - tudatta az NB I-es egyesület.

A 28 éves Vida 2022 augusztusában érkezett Kisvárdára a lengyel Piast Gliwice csapatától. Az azóta eltelt időben 31 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, kilencszer a kezdőcsapat tagjaként, 22-szer csereként pályára lépve, összesen 1136 percet játszott, egy gólt szerzett. A középpályás a MOL Magyar Kupában öt meccsen összesen négy gólt ért el várdai színekben. Vidát 2019 júniusában Marco Rossi meghívta a magyar válogatott keretébe is, akkor azonban végül nem debütált a nemzeti együttesben.

- Nagyon boldog vagyok, örülök, hogy ide kerültem, és segíthetek egy jó csapatnak abban, hogy elérje céljait. A Magyar Kupában és a bajnokságban is jól áll a Szpari, szeretnék mindkét sorozatban érmet szerezni. Nagyon gyorsan zajlottak a tárgyalások, és az átigazolási időszak végén megállapodtunk, de nem volt bennem kétely, hogy jó helyre jövök, mert Fekete Tivadart régóta ismerem, jó szakembernek tartom. A csapatot jó játékosok alkotják, sok tapasztalattal rendelkeznek, és úgy is teljesítenek, mint akik az élvonalba valók. Örülök, hogy rám gondoltak az átigazolás során - mondta Vida a nyiregyhazaspartacus.hu-nak.

- Kristopher személyében egy nemzetközi tapasztalattal is rendelkező játékossal erősítettük tovább keretünket. Egy komplex játékos, aki a támadó szekció és a középpálya bármely pozíciójában bevethető. Nem csak jó képességű labdarúgó, hanem kiváló emberi tulajdonságokkal is rendelkezik, mely klubunknál továbbra is kiemelten fontos - tette hozzá Fekete Tivadar sportigazgató.


Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu
Olvastad már?
NB I: Óriási hajrá Diósgyőrben, magyar játékos érkezett Újpestre, távozott a Loki klubikonja - ez történt a téli átigazolási időszak utolsó napjaiban
Ha napközben nem tudtad minden hírünket az oldalunkon, illetve folyamatosan frissülő rovatunkban elolvasni, akkor itt mindent megtalálsz egy helyen a téli átigazolási piac utolsó napjának magyar eseményeiről. Öt perc alatt átfuthatod a történéseket, de ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor a linkekre kattintva a teljes sztorikat is elolvashatod!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz