Fotó: kecskemetite.hu

Átesett a műtéten az NB I-es csapat alapembere: "Ezt a csatát elsősorban egyedül kell megvívnom"

Átesett a műtéten, így hamarosan megkezdheti a rehabilitációs munkát Nikitscher Tamás.
Póczik Dávid 2023. augusztus 25., péntek 11:50
Fotó: kecskemetite.hu
Átesett a műtéten, így hamarosan megkezdheti a rehabilitációs munkát Nikitscher Tamás.
Szerző: Póczik Dávid 2023. augusztus 25., péntek 11:50

Még az Ajka elleni utolsó felkészülési mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást a Kecskeméti TE középpályása, Nikitscher Tamás, aki szerdán esett át a műtéten. A beavatkozás jól sikerült, így a játékos hamarosan megkezdheti a rehabilitációs munkát, visszatérése néhány hónapig is eltarthat.

– Délelőtt már meg is műtöttek, rendkívül jó körülmények között, profi orvos kezeire voltam bízva. Másnap már hazai is engedtek. Most két hétig mankózni fogok, pici gyógytorna mellett viszont főleg a pihenésen lesz a hangsúly. Vissza kell mennem ezt követően egy kontrollra, utána pedig elkezdődhet a rehabilitációs munka, amit már nagyon várok. Nincs bennem rossz érzés, maximálisan hiszek abban, hogy minden sikerülni fog. Mindent meg fogok tenni, hogy minél előbb a csapat rendelkezésére álljak, ehhez viszont türelem kell, hogy a lehető legjobban összerakjam magam ehhez. Rengeteg üzenetet kaptam a társaktól és a szurkolóktól is, ami nagyon jólesett és sok erőt ad. Ezt a csatát persze egyedül kell megvívnom elsősorban, de hiszek magamban. Erősebben fogok visszatérni – mondta Nikitscher a kecskeméti klubhonlapnak.

A KTE Banó-Szabót is nélkülözi, őt szintén szerdán operálták meg. Szabó István tanítványai szombaton 15.30-tól a Puskás Akadémiát fogadják az NB I 5. fordulójában.


Fotó: kecskemetite.hu
Olvastad már?
NB I: Légiósnak áll a magyar válogatott kerettag játékos - ebben a csapatban folytathatja
A ZTE sportigazgatója, Sallói István arról beszélt, hogy Mocsi Attila valószínűleg a török élvonal újoncánál, a Rizespornál folytatja pályafutását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz