Fotó: ztefc.hu

A ZTE-ultrák visszaszóltak az elnök kemény szavaira: "Ultimátumot sem a vezetés, sem bárki más nem ad a szurkolóknak! Követeléseink és elvárásaink nekünk lehetnek"

"A szerepek nem cserélődtek fel, nem a nyúl viszi a puskát!" - üzenték a drukkerek.
Budai László 2023. augusztus 31., csütörtök 9:42
Fotó: ztefc.hu
"A szerepek nem cserélődtek fel, nem a nyúl viszi a puskát!" - üzenték a drukkerek.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 31., csütörtök 9:42

Szerdán - a ZTE hivatalos honlapján megjelent cikk változtatás nélküli közlésével - honlapunk is beszámolt a Zalaegerszeg szurkolói ankétjáról, amelyen a klub elnöke, Végh Gábor többek között a következő kijelentést is tette (tegnapi, teljes cikkünk itt).

Elmondanám, hogy nem kötelező nekem itt lenni, mégis itt vagyok. Nem fogom elviselni azt, amilyen stílus kezd eluralkodni a szurkoló berkekben. Ha ezen a stíluson közösen tudtok változtatni, akkor folytatom és maradok, ha nem, akkor abbahagyom tisztelettel. Ez a mai összejövetelünk fő témája

- mondta az elnök. A ZTE ultrái a ZTE 1920 Facebook-oldalon reagáltak erre, kijelentve, hogy nekik senki nem adhat ultimátumot.

Íme, a közlemény

A tegnapi ankét és a média által kiemelt tévedések margójára…

Lehet, hogy mi értelmezzük félre és az emlékezetünk csal, de a ZTE szurkolói úgy tudják, hogy a futball a szurkolókért van. Valószínűleg a ZTE vezetése a tegnap elhangzottakkal azt szeretné mondani, hogy KÖSZÖNIK SZÉPEN A MINDEN MECCSRE KILÁTOGATÓ, ELUTAZÓ SZURKOLÓKNAK, HOGY A FELSOROLT PROBLÉMÁK ELLENÉRE IS MINDIG JELEN VANNAK! A szerepek nem cserélődtek fel, nem a nyúl viszi a puskát!

Ultimátumot sem a vezetés, sem bárki más NEM ad a szurkolóknak! Követeléseink és elvárásaink nekünk lehetnek, ők pedig ezeket próbálhatják teljesíteni legjobb tudásuk szerint.

Tehát ha valami nem fog nekünk tetszeni a jövőben, annak hangot fogunk adni, ahogy azt közöltük tegnap is és le**arunk mindenféle nyilvánosság előtt játszott színjátékot, ”ultimátumot”! ZTE VOLT, VAN, LESZ!

Továbbra is 100%-ban a csapatunk mellett állunk és ahogy eddig is, a jövőben is ott leszünk velük mindig mindenhol! Jóban, rosszban!
“…egy életen át Zalaegerszeg!"

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz