A ZTE nem nyugszik bele a Fradi ellen történtekbe: "Egyszerűen érthetetlen" - közlemény

Myenty Abena Mim Gergely elleni, 16-oson belüli ütközése miatt tiltakoznak Zalaegerszegen.
Budai László 2024. április 15., hétfő 12:49
Myenty Abena Mim Gergely elleni, 16-oson belüli ütközése miatt tiltakoznak Zalaegerszegen.
Szerző: Budai László 2024. április 15., hétfő 12:49

Közleményben fejezi ki elégedetlenségét a ZTE a vasárnapi, FTC elleni bajnoki mérkőzésen történt játékvezetés miatt. A zalaiak Facebookon közzétett bejegyzését alább változtatás nélkül közöljük.

- Egyszerűen érthetetlen. Úgy gondoljuk, ilyenkor már okkal szeretnénk tudni a miérteket. Erdős József játékvezető az őszi, Ferencváros elleni mérkőzésünkön három tizenegyest is ítélt a zöld-fehéreknek, viszont a tegnapi bajnokin sem ő, sem pedig Kulcsár Katalin videóbiró nem látta szabálytalannak Mim Gergely buktatását. Tisztában vagyunk vele, hogy a hiba a játék része, mind a játékos, mind pedig a játékvezető részéről, hiszen a mérkőzés folyamán hirtelen szituációkra kell reagálni, amiket nem minden esetben tud figyelemmel követni a játékvezető, de pontosan ezen okból kifolyólag lett bevezetve a videóbíró, hogy ilyen, és ehhez hasonló esetek ne fordulhassanak elő. Természetesen nem vitatjuk a Ferencváros sikerét, a játék képe alapján úgy gondoljuk, hogy nem kérdőjelezhetjük meg a győzelmüket és nem ezen az egyetlen szituáción múlt a tegnapi mérkőzés, viszont

a videón látható esetről született döntést érthetetlennek tartjuk, és szeretnénk tudni, hogy mi volt az a tényező, ami miatt a videóbíró úgy döntött, hogy nem hívja ki a játékvezetőt az eset megvizsgálására

- írja a ZTE közleményében.

A klub által kifogásolt jelenet

Olvastad már?
NB I: Az egyik kiesőjelölt már most megfenyegette másfelé kacsintgató légiósait - kemény közleményt adtak ki
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz