Fotó: fehervarfc.hu

A Vidi feljöhet a második helyre: "Jobban nézünk ki most, mint korábban"

A Fehérvár 16 órakor a ZTE-t fogadja az NB I 29. fordulójában. A Vidi vezetőedzője szerint nagyon figyelniük kell a az ellenfél erős kontrajátékára.
Csakfoci.hu 2024. április 21., vasárnap 11:45
Fotó: fehervarfc.hu
A Fehérvár 16 órakor a ZTE-t fogadja az NB I 29. fordulójában. A Vidi vezetőedzője szerint nagyon figyelniük kell a az ellenfél erős kontrajátékára.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 21., vasárnap 11:45

- Mivel nyolc napunk volt a két mérkőzés között, valamint a srácok nagy energiát tettek a paksi mérkőzésbe, úgy döntöttünk, hogy két nap pihenőt adunk nekik utána. Kedden folytattuk az edzéseket, amiket a héten is jó intenzitás és magas koncentráció jellemzett. A Zalaegerszeg jól szerepel a szezon második felében. Felépítettek egy nagyon erős, kontrajátékra épülő mentalitást, amire mindenképpen figyelnünk kell. A téli átigazolási időszakban történt változások után némi időbe telt, hogy megtaláljuk a megfelelő csapatdinamikát és kiépítsük az új kapcsolatokat a pályán a játékosok között, de azt gondolom, fejlődtünk és jobban nézünk ki most, mint korábban. Alázatosnak és fókuszáltnak kell maradnunk, még jó pár kihívásokkal teli meccsünk van hátra a szezonból - nyilatkozta a fehervarfc.hu-nak Bartosz Grzelak.

Amennyiben a Fehérvár legyőzi a ZTE-t, a Paksot megelőzve feljön a második helyre, de már egy döntetlennel is a rivális elé kerül.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz