A távozó Kassai kemény kritikát kapott az orosz vezetőtől: "Nem értette meg, mivel kell foglalkoznia"

Az Orosz Labdarúgó Szövetség ügyvezető igazgatója szerint nem javult a játékvezetés minősége Kassai Viktor szerepvállalásával.
Nyikes Zoltán 2021. szeptember 22., szerda 13:19
Az Orosz Labdarúgó Szövetség ügyvezető igazgatója szerint nem javult a játékvezetés minősége Kassai Viktor szerepvállalásával.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. szeptember 22., szerda 13:19

Múlt hét elején vált hivatalossá, hogy már nem Kassai Viktor az Orosz Labdarúgó Szövetség (RFSZ) játékvezetői bizottságának szakmai főnöke - a személyi változást az RFSZ szervezeti átalakítással indokolta. Az akkori közleményben Asot Hacsaturjanc, a bizottság elnöke dicsérte és megköszönte a korábbi magyar játékvezető munkáját, de nem mindenki volt azonban jó véleménnyel Kassai tevékenységéről.

– Kassainak problémái voltak, nem értette meg, hogy hová jött és mivel kell foglalkoznia. Véleményem szerint a játékvezetés minősége nem javult vele. Sajnos a hazai szakemberek között nincs olyan bíró, akit lehetőségünk lett volna kinevezni az ő helyére. Hogy mi miért neveztük ki korábban Kassait? Ez az UEFA Játékvezetői Bizottságának ajánlása alapján történt. Láttak benne valamit – idézi a business-gazeta.ru az Orosz Labdarúgó Szövetség ügyvezető igazgatóját, Szergej Chebant.

Az Orosz Játékvezetői Bizottság elnöke, Alexander Djukov a TASZSZ orosz hírügynökségnek azt is elárulta, hogy Kassai a távozását követően nem kapott végkielégítést.

Olvastad már?
Sajtóhír: Megvan Kassai Viktor utódja Oroszországban
Orosz sajtóhírek szerint a portugál Vitor Melo Pereira lesz Kassai Viktor utódja az Orosz Labdarúgó Szövetségben, ahol a magyar ex-bíróhoz hasonlóan a játékvezetők szakmai vezetői posztját fogja betölteni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz