A talán legjobb Dárdai elvesztésétől tartanak a Herthánál - pénzt sem kapnának érte

Édesanyja egyszer már rábeszélte a maradásra, de még mindig nincs új Hertha-szerződése Dárdai Bencének.
Csakfoci.hu 2023. október 23., hétfő 9:00
Édesanyja egyszer már rábeszélte a maradásra, de még mindig nincs új Hertha-szerződése Dárdai Bencének.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. október 23., hétfő 9:00

Dárdai Bence az ígéretes nyári felkészülési időszak után még nem érte el a nagy áttörést ebben a szezonban a Herthában. de klubjánál természetesem elégedettek a 8 eddigi felnőtt tétmeccsén egyelőre 1 gólpasszig jutó 17 éves támadóval, aki azért többször is megmutatta már a benne rejlő lehetőségeket.

Éppen ezért a Kicker szerint elkezdtek aggódni amiatt Berlinben, hogy német U17-es válogatottal Európa-bajnoki címet nyert tehetség még mindig nem írta alá új szerződését, pedig a jelenlegi kontraktusa a jövő nyáron lejár a fővárosban. Az pedig már a nyáron sem volt titok, hogy komoly klubok érdeklődnek a legkisebb Dárdai iránt, így a Juventus, az AC Milan és a Borussia Mönchengladbach is bejelentkezett érte, és minden bizonnyal azóta is figyelemmel kísérik a fiatal játékos fejlődését.

Edzője és édesapja, Dárdai Pál óvatosan és fokozatosan építette be legkisebb fiát a profi keretbe például testvérei, Palkó és Márton mellé, és természetesen szeretné megtartani a következő idényekre is a klub egyik legnagyobb tehetségét.

- Bármelyik klubban el tudna játszani, és a világ minden tájáról kapott vagy 120 ajánlatot. A Hertha örülhet, hogy itt van, és köszönheti az édesanyjának. Mónika mondta azt neki, hogy 'Maradsz' - és maradt." Hogy ez így lesz-e a folytatásban is, az még kiderül - mondta ennek kapcsán a Hertha edzője a fussball.news cikke szerint.

Dárdai Pál: Megbénult a csapatom

Miután a Hertha vasárnap 3-1-re kikapott Nürnbergben, Dárdai Pál érthetően elégedetlenül értékelte a Bundesliga 2-es meccsen történteket.

- A Nürnberg megérdemelten nyert. A vezetés megszerzése után megbénultunk, nem fektettünk eleget a játékba labdával és labda ellen játszva sem. Túl sok srácnak nem volt meg a formája ahhoz, hogy legalább egy pontot elvigyünk. Edzőként nekem is át kell gondolnom, hogy mit rontottunk el a héten. Túl sok játékos nem volt friss, és elérte a teljesítőképessége határát - mondta a magyar tréner.

Olvastad már?
Légiósok: Hiába vezetett sarkazós góllal a három Dárdaival vereséget szenvedő Hertha - videó
Dárdai Pál a kispadon, Márton és Bence pedig a pályán próbált helytállni vasárnap Nürnbergben, de végül pontszerzésnek nem örülhetett a magyar futballcsalád a Bundesliga 2-ben. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz