Fotó: kozarmislenyfc.hu

A megyei riválisért is játszott, de kikapott Aczél csapata: "Ott volt bennünk az is, hogy a PMFC-t meg kell mentenünk"

Aczél Zoltán szerin leginkább azért nem jött össze a mislenyi győzelem, mert nem rúgtak kapura.
Nyikes Zoltán 2024. május 6., hétfő 13:14
Fotó: kozarmislenyfc.hu
Aczél Zoltán szerin leginkább azért nem jött össze a mislenyi győzelem, mert nem rúgtak kapura.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 6., hétfő 13:14

Vasárnap megírtuk, hogy a kiesés elkerüléséért vívott versenyfutásban újabb rendkívül fontos győzelmet aratott a BVSC, amely a tabella elejéhez tartozó Kozármisleny otthonában nyert 1-0-ra. A zuglói csapat egymás után másodszor húzta be a három pontot, így már négy pontra nőtt az előnye a már kiesőhelyen lévő, közvetlen üldöző PMFC előtt.

A mislenyiek vezetőedzője, Aczél Zoltán a találkozó utáni értékelésében elárulta, azért is fájó számukra a vereség, mert nem csak a saját klubjukért játszottak.

– A BVSC-nek gratulálok a győzelemhez, célfutballt választottak, leszűkítették a területeket 4, néha 5, néha 6 védővel és kimondottan rámentek a kontrákra. Nem hibáztatom a játékosokat, mert tudom, hogy akartak, ott volt bennünk az is, hogy a PMFC-t meg kell mentenünk, hiszen mégiscsak itt vagyunk Baranyában. Nyerni akartunk, de ezzel a játékkal ez lehetetlen volt. Sajnálom a csapatomat és azt is, hogy mi sem tudtunk nekik segíteni a kispadról – idézi a Kozármisleny hivatalos oldala a szakembert.

Aczél továbbá egy mondatban összefoglalta, miért nem jött össze nekik a győzelem.

–  Azt gondolom, leginkább azért nem jött össze a győzelem, mert nem rúgtunk kapura, márpedig rúgott gól nélkül nem lehet nyerni. Igazán jól felépített komolyabb támadásunk sem volt – mondta többek között a mislenyi vezetőedző.

Olvastad már?
A 0 perces Bajner kiakadt és soha nem látott módon borította a bilit: "Bármelyik NB II-es meccset el tudnám dönteni, de az edzőközpontból is ki vagyok tiltva"
Bajner azt írja, hogy Újpesten is volt próbajátékon és mindenkit meg is győzött, de mivel nagy szükség volt rá Szombathelyen, rohant is haza. Hozzátette, olyan szerződést írt alá, amin ha nem Haladás-címer van, akkor kitörli vele, annyit ért.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz