Fotó: kisvardafc.hu

A magyar válogatott korábbi kerettagja is távozott az NB I-es kiesőtől - hivatalos

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Kisvárda és Vida Kristopher.
Nyikes Zoltán 2024. június 10., hétfő 13:44
Fotó: kisvardafc.hu
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Kisvárda és Vida Kristopher.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 10., hétfő 13:44

Vida Kristopher a tavaszi szezon jelentősebb részét a Nyíregyháza Spartacusnál töltötte kölcsönben. A kölcsönszerződés lejárt, de a 28 éves futballista nem tér vissza Kisvárdára, mert a szerződést a felek közös megegyezéssel felbontották - írja az NB II-be kiesett klub a hivatalos oldalán.

Vida Kristophernek a Kisvárda volt az első magyarországi csapata felnőtt szinten, 2022 nyári érkezése után itt mutatkozott be az élvonalban, ahol 31 mérkőzésen jutott szóhoz, kilenc alkalommal a kezdő tizenegy tagjaként, 22-szer csereként pályára lépve. Összesen 1136 perc játéklehetőséghez jutott, egy gólt szerzett az NB I-ben. A MOL Magyar Kupában összesen hat meccset játszott, azokon három gólt szerzett.

A korábban a magyar válogatott bő keretébe is meghívott Vida nyolc meccsen játszott tavasszal az NB II-es bajnoki címet szerző Nyíregyházában, amelyet egy góllal segített.

Olvastad már?
Kisteleki a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányát ülteti a kispadra - hivatalos
A csakfoci.hu úgy tudja, a Kazincbarcikáról távozó Csábi József minden bizonnyal a BVSC-nél folytatja karrierjét. A klub hírünk után nem sokkal bejelentést is tett.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Tovább az összes átigazoláshoz