A leggazdagabb magyarok: Négyen a fociban is utaznak - TOP 20

Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor őrzi első helyét, de három klubtulajdonos, illetve klubvezető is többszörös milliárdos.
Dudás Gábor 2017. április 27., csütörtök 13:28
Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor őrzi első helyét, de három klubtulajdonos, illetve klubvezető is többszörös milliárdos.
Szerző: Dudás Gábor 2017. április 27., csütörtök 13:28

Ismét Csányi Sándor, az MLSZ elnöke (és persze többek között az OTP Bank elnök-vezérigazgatója) vezeti a Napi.hu gondozásában megjelent "A 100 leggazdagabb" 2017-as listáját, az üzletember, bankár és focivezér tavaly újabb 60 milliárddal, 260 milliárd forintra gyarapította vagyonát, így 2011 óta egymás után hetedszer lett a legtehetősebb magyar.

 

A magyar labdarúgásban is közvetlen szerepet vállalók közül a Puskás Akadémiát irányító Mészáros Lőrinc immáron az 5. a listán, a felcsúti polgármester-üzletember a 2016-os 31. helyről lépett előre jócskán, becsült vagyona egy esztendő leforgása alatt csaknem százmilliárd forinttal gyarapodott, így már eléri a 120 milliárd forintot.

Jelenleg 12. a DVTK-nál tulajdonosként közreműködő Leisztinger Tamás (75,5 milliárdos vagyonnal), a nagy rivális Nyíregyházát irányító Révész Bálint pedig a 19. a listán, a Napi.hu szerint 42 milliárd forint van a "bankszámláján".

A portál egyébként a legbefolyásosabb magyarok listáját is felállította, ezen Csányi a második (Orbán Viktor mögött), Mészáros pedig a 8., de előtte, a 7. helyen Garancsi István, a Videoton FC-t is irányító milliárdos üzletember áll.

TOVÁBB: A teljes cikk itt olvasható - kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz