Fotó: transfermarkt.de

A Juventus 4 millió eurós támadójával hozták szóba a Fradit - sajtóhír

Egy dán újságíró szerint a Fradinál is felmerült a 21 éves támadó, Nikolai Baden Frederiksen megszerzése.
Nyikes Zoltán 2021. június 4., péntek 8:47
Fotó: transfermarkt.de
Egy dán újságíró szerint a Fradinál is felmerült a 21 éves támadó, Nikolai Baden Frederiksen megszerzése.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. június 4., péntek 8:47

Tizennyolc találattal az osztrák élvonal góllövőlistájának második helyén végzett a dán utánpótlás-válogatott támadó, Nikolai Baden Frederiksen, aki az elmúlt idényt a hatodik helyen végző Tirolnál töltötte a Juventus tartalékcsapatának kölcsönjátékosaként.

A dán újságíró, Peter Linden információja szerint a 21 éves labdarúgó teljesítményével számos európai együttes, többek között a Rapid Wien és a Ferencváros figyelmét is felkeltette. Linden úgy tudja azonban, hogy a bécsi zöld-fehéreknek nincs esélyük megszerezni a Frederiksent, a Juventus ugyanis már nem akarja újra kölcsönadni a támadót, csak végleges eladásban gondolkodnak, ehhez pedig a Rapidnak nincs elég forrása.

Az egymillió eurós átigazolási díjért vihető támadóért - akinek a piaci értékét 4 millió euróra becsüli a Transfermarkt - viszont a hírek szerint

jobb eséllyel indulhat harcba a Fradi, ahová állítólag már a leendő vezetőedző, Peter Stöger ajánlotta be őt.

Az ulloi129.hu információja szerint Fredriksen neve valóban szóba került a Fradinál, de konkrét tárgyalások jelenleg nem folynak vele vagy a Juventusszal.

A dán támadó hazájában a Naesby és a Nordsajelland utánpótlásában nevelkedett, majd 18 évesen került a Juventushoz, amely előbb a holland Fortuna Sittardnak, majd a Tirolnak adta kölcsön.

Olvastad már?
Raktárosból lett az NB I egyik legjobb kapusa: "Az elején azt hittem, enyém a világ, mert a Fradiból jöttem" - interjú
A sors nehezebb utat szánt neki, de sosem adta fel, végig kitartott az elképzelései mellett. Még akkor sem, amikor a Ferencvárostól elkerült az NB III-ba, ahol kiegészítésképpen kétkezi munkával, raktárosként keresett pénzt a megélhetésre. Szappanos Péter, a Honvéd újdonsült kapusa a csakfoci.hu-nak adott interjújában őszintén beszélt pályafutása korai szakaszáról és annak nehézségeiről. Szóba került még az esetleges válogatottság, ahogy az is, sosem vágyott fényűző életmódra, és nem szándékozik megválni a lassan védjegyévé váló szakállától. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Kecskemét
Uros Djuranovic
A szerb élvonalbeli Kolubara együttesében folytatja Uros Djuranovic, aki Kecskeméten létszámfölöttivé vált.
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz