Fotó: honvedfc.hu

A Budapest Honvéd neve is megváltozhat a közeljövőben - részletek

Nem zárkóznak el attól, hogy a Kispest szó visszakerüljön a klub nevébe.
Budai László 2023. június 29., csütörtök 12:27
Fotó: honvedfc.hu
Nem zárkóznak el attól, hogy a Kispest szó visszakerüljön a klub nevébe.
Szerző: Budai László 2023. június 29., csütörtök 12:27

A Kispest-tábor kezdeményezésére találkozott a szurkolók képviselőivel a Budapest Honvéd ügyvezetője, Kun Gergely - számolt be róla a klub honlapja.

A drukkerek kérték a jegyárak csökkentését, a nyilvános edzések, a szurkolói ankét lehetőségét, az egyesület nyitott is erre és dolgoznak ezek megvalósításán. Szintén nyitott kapukra és fülekre talált a felkészülési mérkőzések kérdése, itt a szurkolók szeretnék, ha nézők előtt rendeznék meg a találkozókat - derült ki a Honvéd beszámolójából.

Az is elhangzott, hogy a Honvéd nem zárkózik el az elől sem, hogy a jövőben visszakerüljön a klub nevébe a Kispest szó.

A teljes beszámoló itt.

Olvastad már?
Magyar válogatott: Hiába a négy szerzett pont, Rossi csapata visszacsúszott a világranglistán - így állnak a mieink és Eb-ellenfeleink
Továbbra is Szerbia áll a legelőkelőbb Eb-selejtezős csoportunkban, őket a mieink, majd Montenegró, Bulgária és Litvánia követi.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz