Fotó: kisvardafc.hu

A hétszeres bajnok Dibusz: "Tízig látok előre, az komoly dolog lenne, meg szép kerek szám"

Dibusz Dénes az egész szezon során kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A Ferencváros 35. bajnoki címe után értékelte az utolsó meccset és az idényt is.
Csakfoci.hu 2024. április 21., vasárnap 13:09
Fotó: kisvardafc.hu
Dibusz Dénes az egész szezon során kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A Ferencváros 35. bajnoki címe után értékelte az utolsó meccset és az idényt is.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 21., vasárnap 13:09

- Sajnos nem sikerült győzelemmel ünnepelni, de tudtuk, hogy az egy pont is elég lehet - kezdte Dibusz az M4 Sportnak a Kisvárda elleni 0-0 után. - A végefelé próbáltam nem belehajszolni a többieket a támadásokba, felesleges lett volna kockáztatni. Ez most egy ilyen ünneplés, teljesen mindegy, hogy sikerült-e nyerni vagy nem. Hosszú idényt zárunk, melynek voltak nagyon nehéz időszaka, de a vége szépre sikeredett. Télen volt egy egyhónapos felkészülési időszakunk, utána más volt, mint amikor ősszel három naponta játszottunk. Erőnlétileg is más jellegű munkát lehetett végezni, egyértelműen hasznos volt a felkészülés. Tiszta volt mindenki számára, hogy milyen játékot vár tőlünk az edző. Jól indultunk, a kulcsmérkőzéseket megnyertük, nőtt az önbizalom és sikerült a Paks lendületét megtörni.

Dibusz Dénesnek ez a hetedik bajnoki címe a Fradival, elmondta, meddig lát előre.

- Tízig, az komoly dolog lenne, meg szép kerek szám. Van még feladatunk, a Magyar Kupát is szeretnénk megnyerni, most ez kerül fókuszba. Aztán nyáron jönnek a BL-selejeztők, egyértelmű cél, hogy elérjük a csoportkört.

Olvastad már?
Így ünnepelték a Fradi játékosai az újabb bajnoki címet: Eksztázis, pezsgőlocsolás az öltözőben és a sajtótájékoztatón - videó
A Ferencváros a Kisvárda elleni 0-0-val már matematikailag is bajnok, a Fradi zsinórban hatodszor aranyérmes az NB I-ben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz