Fotó: dvsc.hu

A Fradit és a Lokit három meccs miatt is megbüntették, két NB II-es csapat sem úszta meg - fegyelmi

Csütörtökön ismét ülésezett a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága.
Nyikes Zoltán 2023. június 2., péntek 9:38
Fotó: dvsc.hu
Csütörtökön ismét ülésezett a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 2., péntek 9:38

A FEB a Puskás Akadémia elleni utolsó találkozón a 83. percben kiállított Avramov Vlada kapusedzőt (Bp. Honvéd) egy bajnoki meccstől eltiltotta.

Összevont eljárás alapján a DVSC-t, a MOL Fehérvár és a Bp. Honvéd elleni hazai és az FTC elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi - írja az mlsz.hu.

Nem úszta meg az FTC sem, amelyet a DVSC és a Kisvárda elleni hazai és az Újpest FC elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, konkrét személy szidalmazása, ellenfelet sértő molinók kihelyezése, pirotechnikai eszközök használata, a mérkőzés ideiglenes felfüggesztését eredményező magatartás, tárgy elzárt területre történt bedobása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi a fegyelmi bizottság.

A határozatból kiderül, hogy jelenleg a következő csapatokkal szemben van folyamatban összevont fegyelmi eljárás, amelyek határozatait a későbbi ülésein hozza meg a Fegyelmi Bizottság: Újpest FC, MOL Fehérvár és Bp. Honvéd.

Az NB II-ben is büntetett a FEB, a Haladás-DVTK találkozót követően mindkét együttes pénzbüntetést kapott a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekmények miatt.

Olvastad már?
Lánya és felesége jelenlétében támadtak rá a szurkolók az EL-döntő játékvezetőjére a budapesti reptéren - videó
Felháborító jelenetsorok kerültek rögzítésre a budapesti repülőtéren.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz