Fotó: MTI

A Fradi-vezér Stankovic utódjáról: "Végigjárta a ranglétrát, komoly helyekről voltak más ajánlatai" - Orosz a keretben várható változásokról is beszélt

Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Nyikes Zoltán 2024. június 13., csütörtök 20:03
Fotó: MTI
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 13., csütörtök 20:03

– Hosszú folyamat végén esett Jansenre a választásunk, sokakkal találkoztunk arról a listáról, amin az elérhető, karakterükben a Ferencvároshoz illő edzők szerepelnek – mondta az M1 aktuális csatornának Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. A sportvezető kiemelte, Jansen rendkívül felkészült, de más jellegű tréner, mint akik az utóbbi időben a magyar bajnoknál dolgoztak, ugyanis neki nincs nagy játékosmúltja, már fiatalon elkezdte magát edzőnek képezni.

Végigjárta a ranglétrát, komoly helyekről voltak más ajánlatai, és mivel Angliában született, a holland és angol iskola is jelen van nála. Aki látta az Alkmaart, tudja, hogy látványos támadójátékot játszottak

– mondta Orosz Pál. A vezérigazgató kiemelte, az összes jelölt, akivel tárgyaltak, felkészülten érkezett, képben voltak, mi a Ferencváros és milyen a játékoskeret.

– Jansennek nyugodt, erőt sugárzó személyisége van, megfelelően fogja tudni kezelni az edzői pozíciót. Hiszünk abban, hogy szép eredményeket fogunk vele elérni – fogalmazott a sportvezető, aki a játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani" , mert bár az új vezetőedzőnek ennek kialakítása kapcsán "van beleszólása", Jansen alapvetően kész keretet kap.

A célokról szólva kiemelte, azok nem változtak: a magyar aranyérmek mellett szeretnének valamelyik európai kupasorozat, és "nem feltétlenül a Konferencia Liga" csoportkörében szerepelni.

– Reméljük, sikerülni fog a Bajnokok Ligája, ha nem, akkor az Európa Liga – zárta Orosz. A Fradi a BL-selejtező második fordulójában mutatkozik be július 23-24-én és 30-31-én, a sorsolás jövő szerdán lesz. (MTI)

Olvastad már?
A Fradi új edzője kiadta az ukázt: "A lehető legmagasabb szintet akarjuk elérni, ami a BL-t jelenti" - Henk ten Cate és van Bronckhorst korábbi segítője is érkezhet
Pascal Jansen azt mondja, hogy a nézők szórakoztatása lesz a fő feladat.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz