Fotó: fradi.hu

A Fradi új csatára az egyik legdrágább igazolás lett hazájában

A bosnyák labdarúgók közül Kenan Kodro Milan Đurić után a második legdrágább igazolás volt a télen.
Csakfoci.hu 2024. február 7., szerda 18:30
Fotó: fradi.hu
A bosnyák labdarúgók közül Kenan Kodro Milan Đurić után a második legdrágább igazolás volt a télen.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 7., szerda 18:30

A sportsport.ba összegyűjtötte a téli átigazolási időszak legdrágább transzfereit a szerb, horvát és bosnyák játékosok között. A portál gyűjtéséből kiderült, hogy télen Kenan Kodro 600 ezer eurós átigazolási díja volt a második legmagasabb a bosnyák labdarúgók között. Mint ismert, a Ferencváros január elején vásárolta ki fehérvári szerződéséből az NB I-ben jelenleg 11 gólos Kodrót.

Bosznia-Hercegovinában egyébként Milan Đurić végzett Kodro előtt az élen, a 33 éves támadó kétmillió euróért szerződött a Monzához a szintén olasz első osztályú Verona csapatától. A téli átigazolási szezon azt mutatta, hogy a bosnyák labdarúgókat nem keresik annyira a klubok, mint a szerb vagy horvát útlevéllel rendelkező játékosokat.

A szerbeknél a legnagyobb transzfer a Crvena zvezda-hoz fűződött, amely 10 millió euróért adta el Jovan Mijatovićot az amerikai New York City-nek. Ugyancsak a tengerentúlra szerződött a horvát Petar Musa is: a Benfica csatára bónuszokkal együtt 13 millió euróért igazolt a Dallas FC-hez.

Olvastad már?
Varga Barnabás a 4 gólja után: „Még nem vagyok 100 százalékos”
Így értékelte a Fradi csatára csapata 5-1-es győzelmét és saját maga mesternégyesét.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz