Fotó: Pirin Favebook

A Fradi már közel járt az első nyári igazolás megszerzéséhez, de akadt egy komoly bökkenő - részletek

Megsérült a Ferencváros kiszemeltje, Cebrail Makreckis, így egyelőre kérdéses, hogy a Fradi továbbra is szerződtetné-e a 23 éves játékost.
Budai László 2023. május 17., szerda 11:00
Fotó: Pirin Favebook
Megsérült a Ferencváros kiszemeltje, Cebrail Makreckis, így egyelőre kérdéses, hogy a Fradi továbbra is szerződtetné-e a 23 éves játékost.
Szerző: Budai László 2023. május 17., szerda 11:00

Hétfő délután honlapunk is megerősítette azokat a bolgár sajtóhíreket, miszerint a Ferencváros szerződtetné az élvonalbeli Pirinben játszó Cebrail Makreckist, aki már Budapesten is tartózkodott. Akkor arról írtunk, hogy jelenleg is folynak az egyeztetések, az aláírásra azonban még nem került sor.

Azok után, hogy egy bolgár helyi lap már kész tényként közölte a megegyezést, az ulloi129.hu szerda délelőtt friss információkat közölt a Ludogorec, a CSZKA Szófia, a Levszki Szófia, valamint a Botev által is keresett középpályás helyzetéről.

A szurkolói oldal információi szerint valóban sok csapat elől szerezné meg az FTC a játékost, és nem is áll rosszul az üzletet tekintve, Makreckis azonban a legutóbbi, Hebar elleni bajnokin megsérült, és a sérülés súlyosságától függ, hogy a Fradinál számíthatnának-e rá akkor, amikor leginkább szükség lenne rá (ez minden bizonnyal a nemzetközi kupaselejtezős időszak). Tehát a 23 éves játékos egészségi állapota a döntő faktor a szerződtetését illetően.

Olvastad már?
Fradi: A zsinórban megnyert öt bajnoki cím miatt lett ilyen a csapat új meze - videó
A klub elnöke, Kubatov Gábor mutatta be a labdarúgók vadonatúj hazai dresszét.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz