Fotó: fradi.hu

A Fradi légiósa: "Kissé elszabadultak az indulatok, de ez érthető"

Ibrahim Cissé a Fiorentina elleni EKL-meccsen volt eredményes először a Ferencvárosban. A francia védő elmondta, miért játszott korábban kevesebbet és azt is, hogy lehet bajnok a Fradi.
Csakfoci.hu 2023. október 11., szerda 22:44
Fotó: fradi.hu
Ibrahim Cissé a Fiorentina elleni EKL-meccsen volt eredményes először a Ferencvárosban. A francia védő elmondta, miért játszott korábban kevesebbet és azt is, hogy lehet bajnok a Fradi.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. október 11., szerda 22:44

- Természetesen nagyon örülök a gólomnak, nem túl gyakran találok be, számomra ez mindig különleges, arról nem is beszélve, hogy ez volt a második mérkőzésem az UEFA Európa Konferencia Liga főtábláján, és egyből eredményes tudtam lenni - kezdte Cissé a fradi.hu-nak. - Úgy gondolom, hogy összességében jó mérkőzést játszottunk Firenzében, egységes volt a csapat, ugyanakkor győznünk kellett volna. 2-0 után is voltak még helyzeteink, ezeket legközelebb ki kell használnunk.

A döntetlen miatt lehet bennünk hiányérzet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy egy európai topcsapat otthonában léptünk pályára, ráadásul a Fiorentina jelenleg nagyon jó formában van.

Cissé elmondta, miért volt eddig kevesebbet a pályán.

- Kisebb sérüléssel is bajlódtam, így nem játszhattam annyit, amennyit szerettem volna, valamint a rotáció is nagyon fontos. A vezetőedző és a stáb nagyon figyelnek arra, hogy folyamatos terhelés alatt vagyunk, a kezdőcsapatot is mindig ez alapján alakítják ki. Örülök annak, hogy Olaszországban végig a pályán lehettem, valamint annak is, hogy a Debrecen ellen is a csapat segítségére tudtam lenni.

A védő beszélt a Debrecen ellni döntetlenről is.

- Jól kezdtük az összecsapást, uraltuk a játékot, és a helyzeteink is megvoltak. A gólt sajnos a legrosszabbkor kaptuk, pont a félidő előtt. Ilyenkor nehéz felállni, a szünetben mindent megtettünk annak érdekében, hogy ezt feldolgozzuk. Ekkor álltam be én is, jól szálltam be a meccsbe, és a csapat is a győzelemért futballozott, de a vendégek egyenlíteni tudtak.

Az utolsó percekben kissé elszabadultak az indulatok, úgy gondolom, hogy ez érthető, minden meccset meg akarunk nyerni, csak így köszönhetjük meg a szurkolóknak a folyamatos támogatást és csak így lehetünk bajnokok.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz