Fotó: fradi.hu

A Fradi kupahőse: "Ha az megint 120 percet, esetleg 11-eseket jelent, akkor úgy fogunk továbbjutni"

A Ferencváros szerdán a Diósgyőrrel találkozik a MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében. Varga Ádám emlékezetes meccset produkált Debrecenben, de szerinte nincs kimondva, hogy a kupában ő véd.
Csakfoci.hu 2024. április 2., kedd 18:09
Fotó: fradi.hu
A Ferencváros szerdán a Diósgyőrrel találkozik a MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében. Varga Ádám emlékezetes meccset produkált Debrecenben, de szerinte nincs kimondva, hogy a kupában ő véd.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 2., kedd 18:09

A Fradi a Magyar Kupa előző fordulójában egy nagyon emlékezetes, a végletekig kiélezett mérkőzésen, 11-esekkel jutott tovább a Debrecen ellen. A mérkőzés hőse Varga Ádám volt, aki végig kiválóan védett, a szétlövésben pedig megfogta Kocsis 11-esét

- Nem vagyok hős, csak tettem a dolgomat, és egyébként is: ha a büntetőpárbaj miatt a kapus kerül is reflektorfénybe, azért nyolcvan percet emberhátrányban lejátszani nagyon nehéz dolog, az egész csapat hősiesen játszott - mondta Varga a molkupa.hu-nak is. - Örülök, hogy jó teljesítménnyel tudtam segíteni a csapatot. Volt bennem egy kis izgalom, de már jóval kisebb, mint amikor a derbin kellett beugranom. Kemény meccs volt a debreceni, az egész csapatnak kőkeményen kellett melóznia azért, hogy egyáltalán eljussunk a büntetőkig. Nem akarok álszerénynek tűnni, de tényleg úgy gondolom, hogy az egész csapat hősies volt.

A kapus beszélt a Diósgyőr elleni negyeddöntőről is.

- Talán a két legjobb szurkolótábor előtt fogunk összecsapni egy nagyon erős ellenféllel. Azt nem tudom, mit hoz a meccs, de hogy a hangulat és a körítés méltó lesz, abban egészen biztos vagyok. Nem lenne rossz, ha végre nem 120 percet kellene a pályán töltenünk a MOL Magyar Kupában, de az előző két fordulón annyit feltétlenül nyertünk, hogy alaposan felkészülhettünk a drámai hosszabbításokra.

Valószínűleg szerdán a DVTK otthonában is ő védi majd a Fradi kapuját.

- Nincs kimondva, hogy a MOL Magyar Kupa-meccseken én védek. Igaz, eddig az összes kupameccset megkaptam a mestertől, de ez nem jelenti azt, hogy bérelt helyem lenne a kapuban a kupameccseken. Ha megkapom a lehetőséget, megpróbálok élni vele, mert minden pillanat, amit a pályán töltök nagyon fontos a fejlődésem szempontjából. Ha az megint 120 percet, esetleg még utána büntetőrúgásokat jelent, akkor úgy fogunk továbbjutni!

Olvastad már?
Gerának a feljutás a legfontosabb, de a kupában sem tartalékol a Vasas: "A lehető legerősebb csapatot fogom pályára küldeni"
Hat NB I-es és két másodosztályú csapat van még versenyben a MOL Magyar Kupában. A héten eldől, kik jutnak az elődöntőbe.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz