A Vidi-verő fradisták uralják a forduló válogatottját – itt a csapat

Három ferencvárosi játékos került a forduló válogatottjába, a csapat edzője pedig ezúttal Thomas Doll. A Debrecent, a Haladást és a Paksot két-két labdarúgó képviseli, míg Balmazújvárosból és Felcsútról is ott van egy-egy futballista.
Privacsek András 2017. december 4., hétfő 14:04
Három ferencvárosi játékos került a forduló válogatottjába, a csapat edzője pedig ezúttal Thomas Doll. A Debrecent, a Haladást és a Paksot két-két labdarúgó képviseli, míg Balmazújvárosból és Felcsútról is ott van egy-egy futballista.
Szerző: Privacsek András 2017. december 4., hétfő 14:04

A forduló válogatottja:

Nagy S. (DVSC) – Kinyik (DVSC), Wils (Haladás), Lenzsér (Paks), Szabó (Paks) – Spirovski (FTC), Szakály P., (Puskás Akadémia), Leandro (FTC), Haris (Balmazújváros), Paintsil (FTC) – Ramos (Haladás)

Nagy Sándor (DVSC)

Magabiztosan állt a kapuban, több nagy védést is bemutatott a legnagyobbat Lanzafame 5 méteres fejesénél.

Kinyik Ákos (DVSC)

Jól zárta le a saját oldalát, védekezésben átlag felettit nyújtott, de a támadásokat is segítette. Az első félidőben volt egy közeli fejese, ami kis híján góllal végződött.

Stef Wils (Haladás)

Régóta bizonyítja, hogy a magyar élvonal egyik legjobb légiósa. Ezúttal is jól irányította a védelmet, szerzett négy labdát, nem mellékesen pedig rúgott egy gólt.

Lenzsér Bence (Paks)

Fiatal kora ellenére folyamatosan érett játékot produkál. Fejesével pedig végleg eldöntötte a Vasas elleni meccset.

Szabó János (Paks)

Hetek óta válogatott formában futballozik. Két gólt szerzett, nem sok hiányzott a mesterhármashoz és védő létére volt hat sikeres csele is.

Stefan Spirovski (FTC)

A legjobb meccsét játszotta amióta a Fradihoz igazolt. Rúgott egy rendkívül látványos gólt és végig nagyon hasznosan futballozott.

Szakály Péter (Puskás Akadémia)

Háromszázadik NB I-es mérkőzésén rúgott egy bombagólt, majd fejelt egy kapufát. Csapata legjobbja volt, bejöttek a cselei, a támadóharmadban 90 százalékos pontossággal passzolt.

Leandro de Almeida (FTC)

Ezúttal egy számára idegen szerepkörben, a védekező középpályásként játszott.  Rengeteget ütközött, sokat futott, a zöld-fehérek egyik legjobbja volt.

Haris Attila (Balmazújváros)

Az újonc 20 éves középpályása rúgott egy hatalmas gólt, majd végig hatékonyan segítette a támadásokat.

Joseph Paintsil (FTC)

A ghánai légiós már nem először bizonyítja, hogy óriási vétel volt. A Videoton ellen szerzett góljára Fiola Attila valószínűleg élete végéig emlékezni fog…A harmadik találat előtt ő támadta meg Kovácsikot, aki csak röviden tudott menteni Moutari pedig könnyedén emelt a kapuba.

Myke Bouard Ramos (Haladás)

Jót tett neki az edzőváltás. Ezúttal is kiválóan játszott, nem tudták tartani, hat alkalommal is szabálytalanul szerelték. Két góljával óriási érdemei voltak abban, hogy csapata Felcsúton is nyerni tudott.

A forduló cseréje:

Ievgen Pavlov (Vasas)

A második félidő közepén állt be, majd öt percre rá rúgott egy olyan kapásgólt, amilyet itthon nagyon ritkán látni.

A forduló edzője:

Thomas Doll (FTC)

Végig az történt a pályán, amit a Ferencváros szeretett volna. Nagy iramban, pontosan és hatékonyan játszottak. Teljesen megérdemelten győzték le a Videotont.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz