Paksi és felcsúti fölény a forduló válogatottjában - a csapat

Az NB I legutóbbi fordulója negatív gólcsúcsot hozott, így a forduló válogatottjában többségben vannak a védők és a védekező típusú játékosok. Íme, a csapat.
Csakfoci Admin 2018. április 23., hétfő 19:16
Az NB I legutóbbi fordulója negatív gólcsúcsot hozott, így a forduló válogatottjában többségben vannak a védők és a védekező típusú játékosok. Íme, a csapat.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. április 23., hétfő 19:16

A forduló válogatottja:

Nagy G. (Vasas) – Nego (Videoton), James (Vasas), Juhász (Videoton), Gévay (Paks), Bosnjak (Haladás) – Papp (Paks), Simon Á. (Paks) - Szakály (Puskás Akadémia) - Lanzafame (Honvéd), Knezevic  (Puskás Akadémia)

Nagy Gergely (Vasas)

Magabiztosan állt a kapuban. A második félidő közepén két ziccert is megfogott, előbb Farkas Dániel közeli lövését ütötte ki, majd Drazics löketét hatástalanította.

Loic Nego (Videoton)

A Vidi legjobbja volt a Loki ellen, 93 százalékos pontossággal passzolt. Rengeteget futott, rendszeresen segítette a támadásokat, beadásai veszélyesek voltak, de sem Lazovics, sem pedig Scsepovics nem tudta gólra váltani labdáit.

James Manjrekar (Vasas)

A sok hiányzó miatt ismét középső védőt játszott. Volt három fontos blokkolása, több mentése, de a szélső védőket is jól segítette ki.

Juhász Roland (Videoton)

Szinte hiba nélkül oldotta meg a feladatát, határozottan állította meg a debreceni támadásokat.

Gévay Zsolt (Paks)

Ő szerezte a paksiak vezető gólját egy szép fejessel. Sok légi párbajt nyert, kiválóan irányította a védelmet.

Predrag Bosnjak (Haladás)

Jól oldotta meg a védekező feladatát, lezárta a bal szélt, rengeteget futott és a támadásokat is segítette.

Papp Kristóf (Paks)

Jól szűrt a középpályán, emellett kapura is veszélyes volt. A második félidő elején egy higgadt góllal szerzett vezetést csapatának.

Simon Ádám (Paks)

Kemény és határozott volt, sokat ütközött, jól állította meg a Fradi támadásait.

Szakály Péter (Puskás Akadémia)

Színt vitt a felcsúti csapat játékába, egy szép csúsztatott fejessel fontos három ponthoz juttatta együttesét.

Davide Lanzafame (Honvéd)

Bár nem rúgott gólt, de nagyon nehezen tudták tartani az újpesti védők. Háromszor is csak centik hiányoztak neki a gólhoz: először lőtt egy hatalmas kapufát, egyszer minimálisan lőtt a kapufa mellé, míg a szabadrúgását a felső sarok elől szedte ki a lilák kapusa. Az olasz az előkészítésben is jeleskedett, kétszer is jól hozta helyzetbe társát, de azok is kimaradtak.

Josip Knezevic (Puskás Akadémia)

Adott egy remek gólpasszt Szakálynak, ezen kívül pedig három ziccer passzal hívta fel magára a figyelmet, de a csapattársai mindet kihagyták.

A forduló edzője:

Csertői Aurél (Paks)

A Paks bátor támadójátékot vállalt fel a Fradi otthonában, ami majdnem három pontot ért, de a 94. percben kapott 11-es góllal végül egyenlítettek a hazaiak.

A forduló cseréje:

Osváth Attila (Puskás Akadémia)

Poór korai sérülése miatt már az első félidőben be kellett állnia. Jól szállt be a meccsbe, a védelmet és a támadásokat is hatékonyan segítette.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz