Négyen is a legjobbak között a Vidi-verők közül – itt a forduló csapata

Ezúttal a Videotont legyőző Haladás uralja a forduló válogatottját négy játékossal. A Diósgyőrből és a Honvédból hárman-hárman kerültek be a legjobbak közé, míg a Puskás Akadémiából egy játékos van ott a forduló válogatottjában.
Privacsek András 2017. december 11., hétfő 16:20
Ezúttal a Videotont legyőző Haladás uralja a forduló válogatottját négy játékossal. A Diósgyőrből és a Honvédból hárman-hárman kerültek be a legjobbak közé, míg a Puskás Akadémiából egy játékos van ott a forduló válogatottjában.
Szerző: Privacsek András 2017. december 11., hétfő 16:20

A 19. forduló válogatottja:

Király (Haladás) – Holender (Honvéd), Wils (Haladás), Lipták (DVTK), Bosnjak (Haladás) – Mészáros (Haladás), Vela (DVTK), Kamber (Honvéd), Gazdag (Honvéd), Ugrai (DVTK) – Diallo (Puskás Akadémia)

Király Gábor (Haladás)

Magabiztosan védett, a legnagyobb bravúrt a második félidőben mutatta be, amikor kiütötte Lazovic 11-esét.

Filip Holender (Honvéd)

Sokat futott, hatékonyan segítette a támadásokat, az ő beadása után született meg a kispestiek győztes találata.

Stef Wils (Haladás)

A belga védő 38 fokos lázzal, beinjekciózva vállalta a játékot, ez azonban nem látszott a produkcióján. Ezúttal is sok fejpárbajt nyert, igazi oszlopa volt a védelemnek.

Lipták Zoltán (DVTK)

A védelem oszlopa volt, ezúttal a szokásosnál is nagyobb szükség volt az átlagon felüli fejjátékára.

Predrag Bosnjak (Haladás)

Bejátszotta a teljes baloldalt, több fontos megelőző szerelést is bemutatott. A 92. percben egy labdaszerzés, majd egy sprint után gyönyörű gólpasszt adott.

Mészáros Karol (Haladás)

Hipp érkezése után szinte megtáltosodott. A Ferencváros után a Videoton ellen is nagyon fontos gólt lőtt, ráadásul most kiharcolt egy 11-est is.

Gazdag Dániel (Honvéd)

A kispesti középpálya legaktívabb tagja volt. A második félidő közepén a Lanzafame által lekészített labdát szépen lőtte a hálóba.

Diego Vela (DVTK)

Gyors volt és szinte tarthatatlan, egy higgadt csel után ő adta a gólpasszt Busainak., amivel eldőlt a mérkőzés.

Djordje Kamber (Honvéd)

Stabilitást adott a Honvéd középpályás sorának, a megszerzett labdákat 80 százalékos pontossággal játszotta meg, ráadásul az ellenfél térfelén is aktív volt.

Ugrai Roland (DVTK)

Mindhárom diósgyőri gólban benne volt. Az elsőt ő maga szerezte, a második előtt gólpasszt adott, míg a harmadiknál az ő beadását követően passzolt Vela Busai elé.

Ulysse Diallo (Puskás Akadémia)

A mezőny legjobbja volt az Újpest elleni mérkőzésen. A meccs elején vezetést szerzett csapatának, majd még az első félidőben kiosztott egy gólpasszt Perosevicnek.

A forduló edzője:

Michal Hipp (Haladás)

Bátor támadójátékot produkált a csapata a Videoton ellen is. A második félidőben több helyzetet is kidolgoztak és végül megérdemelten verték a fehérváriakat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz