NB I: Újoncok és Felcsút-verők lepték el a forduló válogatottját - itt a csapat

A Puskás Akadémiát könnyedén legyőző Diósgyőr négy játékost és egy edzőt delegált honlapunknál a forduló válogatottjába, míg az újoncokból két-két labdarúgó került be a legjobbak közé.
Nyikes Zoltán 2020. október 26., hétfő 18:53
A Puskás Akadémiát könnyedén legyőző Diósgyőr négy játékost és egy edzőt delegált honlapunknál a forduló válogatottjába, míg az újoncokból két-két labdarúgó került be a legjobbak közé.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. október 26., hétfő 18:53

NB I, a 8. forduló válogatottja

Mijatovic (MTK) – Lovrencsics (Ferencváros), Szűcs (Diósgyőr), Medgyes (Budafok) - Nego (Fehérvár), Max (Diósgyőr), Kulcsár (Budafok), Herrera (MTK) - Drazic (Diósgyőr), Ivanovski (Diósgyőr), Tokmac (Ferencváros)

Milan Mijatovic (MTK Budapest)

A Puskás Akadémia ellen egy hete remeklő kapus ismét biztos pontja volt az MTK-nak. Magabiztosságot sugárzott, több fontos védése is akadt. Az első félidőben szinte egy akción belül mutatott be nagy védést: előbb a vonalon bravúrral mentett, majd ki is ütötte a felpörgő labdát. A hajrábeli mentése még fontosabb volt Bumba helyzeténél, hiszen az volt a várdaiak meccslabdája.

Lovrencsics Gergő (Ferencváros)

Ahogy azt tőle megszokhattuk, bejátszotta a teljes jobb oldalt. Az első félidő hajrájában egy pontos beadása után szerzett Tokmac vezetést a Fradinak a derbin.

Szűcs Kornél (Diósgyőr)

A 19 éves DVTK-nevelés fiatal kora ellenére érett játékot mutat. Jól használja ki fizikai adottságait, de a támadásokhoz is felzárkózik. Remekül alkalmazza a nagy bedobásait, a 11-es szituáció előtt szinte a büntetőpontig dobta a labdát.

Medgyes Sinan (Budafok)

Hetek óta jó formába van. Nemcsak a védekezéssel, de a támadások segítésével is foglalkozik. Az egyenlítő gólt megelőzően ő adta a gólpasszt Kovácsnak.

Loic Nego (Fehérvár)

Ezúttal is a védekező középpályást játszott és ezúttal is csapata egyik legjobbjának bizonyult. Rengeteget dolgozott, sokat futott és ő fejelte a Vidi első gólját.

Augusto Max (Diósgyőr)

Nagyon hasznosan futballozott, sok labdát szerzett, amelyeket rendre pontosan játszott meg. Fontos láncszeme volt a Puskás Akadémiát 3-0-ra legyőző csapatnak.

Kulcsár Kornél (Budafok)

Már az elmúlt fordulókban is remekül játszott, most azonban már gólt is szerzett. Ráadásul szabadrúgásból egy nem mindennapi találattal juttatta vezetéshez együttesét.

Sebastián Herrera (MTK Budapest)

Ismét jó játékkal segítette csapatát, talán a hazaiak legaktívabb tagja volt. Sokszor támogatta a támadásokat, különösen az első félidőben voltak veszélyes beadásai, három alkalommal is komoly veszélyhelyzetet jelentett a vendégek kapuja előtt a tőle érkező labda.

Stefan Drazic (Diósgyőr)

Az újjáéledő Diósgyőr legjobbja volt. Az 5. percben egy visszahúzós csel után lőtt szép gólt a hosszúba. Nem sokkal később ő harcolt ki egy tizenegyest, a második félidő elején pedig róla állították kis Spandlert.

Mirko Ivanovski (Diósgyőr)

Sokat harcolt a védőkkel, játéka nem volt olyan látványos, mind Drazicé, de rendlívül hasznosnak bizonyult. A 18. percben ő értékesítette a 11-est, a harmadik gól előtt pedig remek labdával ugratta ki a gólpasszt jegyző Márkvártot.

Nguen Tokmac (Ferencváros)

A Fradi legveszélyesebb játékosa volt. Bebizonyította, hogy nemcsak lábbal, de fejjel is rendkívül veszélyes, Lovrencsics beadását bólintotta védhetetlenül a jobb sarokba.A forduló cseréje:

A forduló cseréje: Kovácsréti Márk (Kisvárda)

Lendületet vitt a Kisvárda támadójátékába. A 60. percben kapásból szép gólt lőtt a bal felsőbe, amivel egy pontot szerzett csapata.

A forduló edzője: Feczkó Tamás (DVTK)

Négy vesztes mérkőzés után sikerült felráznia együttesét, amely ezúttal sima győzelmet aratott az előző idény harmadik helyezettje ellen. A diósgyőriek nekiestek a Puskás Akadémiának, és már a szünetre háromgólos előnyt harcoltak ki, amit magabiztosan sikerült is megőrizniük a végéig.

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz