NB I: Magyar edzője lett a hétvége három legjobb Fradi-játékosának - itt a forduló válogatottja

A Debrecen kapujába bekerülő Hrabina Alex rögtön a forduló legjobbjai közé került, a Fradi és a Kisvárda 3-3, a Kecskemét és a Paks 2-2 játékost ad a forduló válogatottjában.
Budai László 2022. augusztus 29., hétfő 18:15
A Debrecen kapujába bekerülő Hrabina Alex rögtön a forduló legjobbjai közé került, a Fradi és a Kisvárda 3-3, a Kecskemét és a Paks 2-2 játékost ad a forduló válogatottjában.
Szerző: Budai László 2022. augusztus 29., hétfő 18:15

Az 5. forduló válogatottja

Hrabina (DVSC) - Kravcsenko (Kisvárda), Kovacevic (Ferencváros) Belényesi (Kecskemét) - Szabó B., (Paks), Papp (Paks), Banó-Szabó (Kecskemét), Marquinhos (Ferencváros) - Camaj (Kisvárda), Mesanovic (Kisvárda), Traoré (Ferencváros)

Hrabina Alex (DVSC)

Több nagy védés is fűződik a nevéhez. A 15. percben Colley ziccerét védte, aztán a hajrában újabb bravúrokat mutatott be. Előbb Zahedi közeli fejesét lábbal hatástalanította, majd a legvégén Colley nagy helyzeténél volt a helyén.

Anton Kravcsenko (Kisvárda)

Remekül megoldotta a védekező feladatát és emellett a támadások segítésére is maradt energiája. Az első félidőben volt egy remek fejese, amit Kovács hatalmas bravúrral tolt a lécre.

Adnan Kovacevic (Ferencváros)

A védelem vezére volt földön és levegőben egyaránt. A megszerzett labdákat jól játszotta meg, de az is előfordult, hogy meglepve az ellenfelet ő iramodott meg a védőfalból kilépve.

Belényesi Csaba (Kecskemét)

Jól fogta össze az újonc védelmét, ha kellett, kisegítette a társakat. A megszerzett labdákat higgadtan játszotta meg.

Szabó Bálint (Paks)

Nagy kedvvel futballozott, bejöttek a cselei. Kiharcolt egy 11-est, a harmadik gól előtt pedig ő ívelt középre.

Papp Kristóf (Paks)

Ezúttal is hatalmas mezőnymunkát végzett a védekező középpályás. Csapata harmadik góljánál rendkívül higgadt volt, szépen gurított a bal sarokba.

Banó-Szabó Bence (Kecskemét)

Az újonc egyik legjobbja volt a ZTE ellen. Előbb értékesített egy büntetőt, aztán ő maga harcolt ki egyet, a harmadik gólt megelőzően pedig ő adta középre a labdát.

Marquinhos (Ferencváros)

Nagyon aktív volt és mindhárom gólban komoly szerepet játszott. Az első találatnál remek gólpasszt adott Traorénak, majd a második és a harmadik gól előtt is övé volt a gólpasszt megelőző utolsó átadás.

Driton Camaj (Kisvárda)

Kiváló formát mutat az új idényben, már 4 gólos a bajnokságban. Ő kezdte meg a gólgyártást a Fehérvár ellen. Becsapta Larsent és 6 méterről a hosszú felsőbe lőtt.

Jasmin Mesanovic (Kisvárda)

A második félidő elején egy csellel két védőt lerázott, majd kiosztott egy gólpasszt. Nem sokkal később pedig 12 méterről fejelt óriási gólt. Camajjal együtt csapata legjobbja volt.

Adama Traoré (Ferencváros)

Óriási erősítés a Fradi számára a mali válogatott támadó. A nemzetközi porondon és a bajnokságban is ontja a gólokat. Mesterhármassal járult hozzá a Honvéd elleni győzelemhez. Nálunk ő a forduló játékosa.

A forduló edzője: Török László (Kisvárda)

Már az első félidőben is kapura veszélyesen játszottak, szünet után pedig fokozni tudták a nyomást, aminek sima siker lett a vége a Vidi ellen.

A forduló cseréje: Szabó Levente (Kecskemét)

Ilyen a tökéletes csere. Beállt a második félidő elején, majd az 55. percben 1-1-nél értékesített egy 11-est, három perccel később pedig lezárta a meccset.

Olvastad már?
"Az ellenfél vezetői a játékosainkra támadtak" - rendőrök menekítették ki a magyar edző csapatát
Rendőri beavatkozás, fizikai agresszió a klubvezetőktől és idő előtt lefújt találkozó. Ritkán látható körülmények között ért véget a Lendva legutóbbi bajnokija.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz