NB I: Bognár csapata, az MTK és a Budafok dominál a forduló válogatottjában

A ZTE-t verő Paks, valamint a két újonc, az MTK Budapest és a Budafoki MTE is három játékost delegált honlapunknál a forduló válogatottjába - ők lettek a hétvége legjobbjai.
Nyikes Zoltán 2020. október 19., hétfő 17:20
A ZTE-t verő Paks, valamint a két újonc, az MTK Budapest és a Budafoki MTE is három játékost delegált honlapunknál a forduló válogatottjába - ők lettek a hétvége legjobbjai.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. október 19., hétfő 17:20

NB I, a 7. forduló válogatottja

Póser (Budafok) - Varju (MTK), Nagy Zs. (MTK), Medgyes (Budafok) - Isael (Ferencváros), Balogh (Paks), Nego (Fehérvár), Kulcsár (Budafok), Bertus (Paks) - Hahn (Paks), Gera (MTK)

Póser Dániel (Budafok)

Negyedóra után két nagy védést is bemutatott. Előbb Drazic lövését hatástalanította lábbal, majd Ivanovski közeli próbálkozását védte bravúrral. A második félidő elején újra kiütötte Ivanovski ziccerét.

Varju Benedek (MTK)

Első meccse volt idén az NB I-ben a 19 éves belső védőnek, ráadásul egy új rendszerhez kellett alkalmazkodnia, de gyakorlatilag hiba nélkül játszotta végig a mérkőzést.

Nagy Zsombor (MTK)

A háromvédős rendszerben a védelem közepén kapott helyet a 22 éves, ballábas védő, és remekül irányította a kék-fehérek hátsó alakzatát, amely kapott gól nélkül hozta le a bajnokság elején igencsak eredményes Puskás Akadémia elleni mérkőzést.

Medgyes Sinan (Budafok)

Bátran ment előre, a meccse elején egy ilyen szituációt követően volt egy életerős ballábas bombája, amit a kapus bravúrral nyomott fölé. Emellett rengeteget futott, remekül megoldotta a védekező feladatát is.

Isael (Ferencváros)

A Fradi legjobbja volt Kisvárdán, ahol a címvédő sokáig nem talált fogást a házigazdán. A második játékrész közepén a csereként beállt Civic remek beadását követően éles szögből talált a kapuba.

Balogh Balázs (Paks)

Rengeteget dolgozott, emellett gólt is szerzett. Az első félidő legvégén ő talált az egerszegiek kapujába. A harmadik gólt megelőzően pedig ő vezette a kontrát, ugyan Demjén szerelte, de Hahn a kapuba lőtt.

Nego Loic (Fehérvár)

Ezúttal a középpálya közepén szerepelt a magyar válogatott játékos. Remekül szűrt, sok labdát szerzett, a támadásokat is segítette és neki sikerült egyenlítenie.

Kulcsár Kornél (Budafok)

Ő volt a csapat esze a Diósgyőr ellen, kiváló labdákkal hozta helyzetbe társait. Már a meccs elején volt egy okos kiugratása, de akkor még kimaradt a ziccer. Az első gólt megelőzően ő ívelte középre a szögletet, a második gól előtti akció pedig tőle indult.

Bertus Lajos (Paks)

Nagyon hasznosan és hatékonyan futballozott. Előbb önfeláldozóan vetődött bele egy lövésbe a saját kapuja előtt, majd az egyenlítő találat előtt ő ívelte be a labdát a kapu elé, a másodiknál pedig pontosan adta be a szögletet

Gera Dániel (MTK)

Csapatkapitányként egy góllal és egy gólpasszal járult hozzá a 3-0-s idegenbeli sikerhez. Találata előtt rendkívül harcias volt, mindenkinél gyorsabban reagálva juttatta a kapuba a labdát. A harmadik vendéggól előtt pedig egy könnyed mozdulattal hozta ziccerbe Prossert.

Hahn János (Paks)

A paksiak nyerőembere volt két góljával. Előbb egy szögletnél helyezkedett kiválóan és juttatta vezetéshez a paksiakat, majd elvette a labdát a félpályánál cselezgető Demjéntől és 35 méterről az üres kapuba helyezett.

A forduló cseréje: Ivan Petrjak (Fehérvár)

Csereként beállva majdnem nyerőember lett. Előbb Negonak adott egy nagyon okos gólpasszt, majd három perccel később 20 méterről tekert a bal felsőbe, amivel a Vidi átvette a vezetést, de a Honvéd végül kiegyenlített.

A forduló edzője: Michael Boris (MTK)

Három vesztes meccs után kellett talpra állítani a csapatát, ráadásul a bajnokságot remekül kezdő Puskás Akadémia ellen. A bajnoki szünetben új játékrendszert gyakoroltatott be a csapatával, amely jól működött, ezzel némileg meglepték a hazaiakat. Bátor döntéseket is hozott, hiszen az első félóra után egy 16 éves játékost is bevetett fontos pozícióban: a 18 éves Kata helyett a 16 esztendős Bibent állította egy sérülés után a védekező középpályás posztjára.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz