NB I: A Vasas és a Vidi játékosai ellepték a forduló válogatottját - itt a csapat

A Vasas és a Fehérvár idegenbeli sikere után mindkét csapat 3-3 játékosa került be a legjobbak közé. Az élvonalbeli mezőny fele képviselteti magát a forduló válogatottjában.
Privacsek András 2022. október 31., hétfő 11:25
A Vasas és a Fehérvár idegenbeli sikere után mindkét csapat 3-3 játékosa került be a legjobbak közé. Az élvonalbeli mezőny fele képviselteti magát a forduló válogatottjában.
Szerző: Privacsek András 2022. október 31., hétfő 11:25

Az NB I 13. fordulójának válogatottja:

Jova (Vasas) - Fiola (Fehérvár), S. Mmaee (Ferencváros), Serafimov (Fehérvár), Silye (Vasas)- Varga (DVSC), Karabeljov (Kisvárda), Marquinhos (Ferencváros) - Novothny (Vasas), Kodro (Fehérvár), Banó-Szabó (Kecskemét)

Jova Levente (Vasas)

Magabiztosan állt a kapuban, már az első félidőben is volt két nagy védése, a mérkőzés hajrájára pedig megszaporodtak a tennivalói. Az utolsó percben mutatta be a legnagyobb bravúrt, amikor Varga közeli fejesét hatástalanította.

Fiola Attila (Fehérvár)

Igazi vezérként fogta össze a védelmet. Főleg a második félidőben volt dolga. Egy ízben góltól mentette meg csapatát.

Samy Mmaee (Ferencváros)

Volt dolga a Fradi védelmének, így neki is. Határozott volt  a legkiélezettebb helyzetekben is, több nagy mentést mutatott be.

Nikola Serafimov (Fehérvár)

Ugyan volt egy hibája, de pár másodperccel később korrigált és nagyot mentett a gólvonal előtt. Az ő védőjátéka is kellett ahhoz, hogy a Vidi ne kapjon gólt. Ráadásul a Honvéd kapuja előtt rendre feltűnt, volt egy jó fejese, amit Tujvel bravúrral tolt ki.

Silye Erik (Vasas)

Már az első percben kiosztott egy gólpasszt, ami előtt remekül kényszerítőzött Radóval. A folytatásban is aktív volt, beadásai rendre veszélyt jelentettek az ellenfél kapujára.

Varga József (DVSC)

Jól szűrt a középpályán, emellett voltak kapura veszélyes lövései, illetve fejesei. A hajrában 1-2-nél egy átlövéssel egy pontot megmentett csapatának.

Janis Karabeljov (Kisvárda)

Kemény és határozott volt, stabilitást adott a középpályának. Védekezésben és támadásban is hatékonynak bizonyult.

Marquinhos (Ferencváros)

Az egész őszi szezonban remek formában futballozik. Ezúttal is a Fradi egyik legjobbja volt. Kiosztott egy gólpasszt, de ezt követően is rendre pontos labdákkal tömte a társait. A második félidőben volt egy jó lövése is, ami után Demjén nagyot védett.

Novothny Soma (Vasas)

A Vasas nyerőembere volt Pakson. Az első percben győztes gólt szerzett. Végig jól használta ki testi erejét, ha van egy kis szerencséje több gólt is szerezhetett volna.

Kenan Kodro (Fehérvár)

Ismét bebizonyította, hogy az NB I egyik legjobb légiósa. Pazar gólt tekert szélről a bal felsőbe, amivel eldöntötte a három pont sorsát.

Banó-Szabó Bence (Kecskemét)

Ugyan most is voltak szép találatok, de nálunk övé a forduló gólja. Három védőt kicselezve 8 méterről elegánsan emelt külsővel a jobb alsóba.

A forduló cseréje

Shahab Zahedi (Puskás Akadémia)

A 75. percben állt be és azonnal betalált, majd már emberhátrányban egyenlített egy szép csúsztatással.

A forduló edzője

Kondás Elemér (Vasas)

Remek taktikát dolgozott ki. Ezúttal az első másodperctől élesek voltak a játékosai és a korán megszerzett vezetést után jól menedzselték le az egész mérkőzést, így nagyon fontos három pontot szereztek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
BVSC
Polonkai Attila
Honlapunk úgy tudja, hogy Polonkai Attila a legesélyesebb jelölt az NB II-es BVSC-nél.
Tovább az összes átigazoláshoz