Juhász és Paintsil egy csapatban - íme, a forduló válogatottja

Kuttor Attila lett a forduló edzője a csakfoci.hu álomcsapatában, amelybe a Fradi, a Vidi, a Haladás, a DVSC és a Kövesd is két játékost ad.
Budai László 2018. május 7., hétfő 17:46
Kuttor Attila lett a forduló edzője a csakfoci.hu álomcsapatában, amelybe a Fradi, a Vidi, a Haladás, a DVSC és a Kövesd is két játékost ad.
Szerző: Budai László 2018. május 7., hétfő 17:46

A forduló válogatottja

Kovácsik (Videoton) – Wils (Haladás), Juhász (Videoton), Blazic (FTC) - Szeles (Mezőkövesd) - Mészáros (Haladás), Cseri (Mezőkövesd), Haraszti (Paks),  Paintsil (FTC), Sós (DVSC) - Tabakovic (DVSC)

A forduló cseréje: Drazic (Mezőkövesd)

A forduló edzője: Kuttor Attila (Mezőkövesd)


Kovácsik Ádám (Videoton)

Nagyon magabiztosan állt a kapuban, hiba nélkül hozta le a Fradi elleni mérkőzést. Volt két extra védése, előbb Varga, majd Paintsil lövését tolta ki bravúrral.

Stefan Wils (Haladás)

Ezúttal is a védelem vezére volt, nem tudtak vele mit kezdeni a felcsúti támadók. Ráadásul a második félidőben egy okos fejessel ő szerzett vezetést csapatának.

Juhász Roland (Videoton)

Kovácsik mellett a Vidi legjobb teljesítményt nyújtó játékosa volt. Rengeteg fejpárbajt megnyert, sokat ütközött. Igaz, a legvégén nem volt egyértelmű, hogy a Gorriaránnal történt ütközése szabálytalan volt-e, mindenesetre Bognár játékvezető nem fújta le az esetet.

Miha Blazic (Ferencváros)

Ezúttal ő nyújtotta a legjobb teljesítményt a Fradi védői közül. Igaz, nem volt sok dolga, de a Vidi támadóit teljes mértékben hatástalanította.

Szeles Tamás (Mezőkövesd)

Sokat dolgozott az egész meccsen, a diósgyőriek támadásai általában már a középpályán elakadtak. Az egész mezőnyt tekintve ő nyerte a legtöbb párharcot, 21-ből 18-at.

Mészáros Karol (Haladás)

Nem először szerzett nagyon fontos gólt csapatának. Ezúttal egy igazi bombával vette ki a részét a sikerből. Emellett végig aktív volt, lekötötte a felcsúti védők figyelmét.

Cseri Tamás (Mezőkövesd)

Rengeteget futott a jobb oldalon, rendre megverte védőit, nem tudták őt tartani, passzai pedig pontosak voltak, 90 százalékban saját emberhez juttatta a labdát.

Haraszti Zsolt (Paks)

A meccs embere volt a Vasas elleni találkozón. Bejöttek a cselei, pontrúgásai után rendre veszély alakult ki az angyalföldiek kapuja előtt.

Joseph Paintsil (Ferencváros)

A Fradi legjobbja volt a Vidi ellen. A 10. percben mindenkit lefutott, Pátkai csak szabálytalanul tudta szerelni, de nem kapott 11-est. A második félidőben volt egy hatalmas lövése, amit Kovácsik bravúrral hárított.

Sós Bence (DVSC)

Nagyon élt a kispesti védők között, nem tudták tartani, negyedóra után lőtt egy szép gólt a tizenhatoson kívülről.

Haris Tabakovic (DVSC)

Harmadszor duplázott a tavaszi szezonban, mindez fontos három pontot jelentett a bronzéremért harcoló Debrecennek. Jelenleg a svájci-bosnyák játékos az NB I legjobb formában lévő támadója.

A forduló cseréje:

Stefan Drazic (Mezőkövesd)

A második félidőben lépett pályára, a hajrában pedig egy higgadt megmozdulást követően nagyon fontos győzelmet jelentő gólt szerzett a diósgyőri stadionavatón.

A forduló edzője:

Kuttor Attila (Mezőkövesd)

Végig győzelemre játszottak a Diósgyőr otthonában, sokkal több helyzetet dolgoztak ki ellenfelüknél, aminek végül meglett az eredménye.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz