A Fradi-verő Haladás ellepte a forduló válogatottját - itt a csapat

Ezúttal a Diósgyőrt legyőző Újpest uralja a forduló válogatottját három játékossal. A gálázó Debrecen, a Videoton és a Fradi-verő Haladás 2-2 fővel képviselteti magát a legjobbak között, ráadásul a szombathelyiek adják az egyik cserét és a hét edzőjét is.
Privacsek András 2017. november 27., hétfő 18:14
Ezúttal a Diósgyőrt legyőző Újpest uralja a forduló válogatottját három játékossal. A gálázó Debrecen, a Videoton és a Fradi-verő Haladás 2-2 fővel képviselteti magát a legjobbak között, ráadásul a szombathelyiek adják az egyik cserét és a hét edzőjét is.
Szerző: Privacsek András 2017. november 27., hétfő 18:14

A forduló válogatottja:

Pajovic (Újpest) – Nego (Videoton), Jagodics (Haladás), Bosnjak (Haladás) – Géresi (Videoton), Koszta (Mezőkövesd), Sigér (Balmazújváros), Zsótér (Újpest) – Könyves (DVSC), Takács (DVSC), Novothny (Újpest)

Filip Pajovic (Újpest)
Jól védett, a kapott gólról nem tehetett. A legnagyobb védést a második félidő elején mutatta be, amikor hárította Ioannidis közeli lövését.

Loic Nego (Videoton)
Sorozatban kiemelkedő teljesítményt nyújt. Ezúttal is szerzett egy gólt, védő létére már három találatnál jár az idei bajnokságban.

Jagodics Márk (Haladás)
Keményen, határozott futballozott. A rögzített szituációknál rendre előre húzódott, egy ilyen esetben majdnem gólt fejelt.

Predrag Bosnjak (Haladás)
Hetek óta jó formában játszik. Most is sokat futott, a beadásai veszélyesek voltak, az első gól előtt ő adta Mészárosnak a gólpasszt.

Géresi Krisztián (Videoton)
Nagy kedvvel futballozott, voltak jó lövései, a hajrában parádés gólpasszt osztott ki Negonak.

Koszta Márk (Mezőkövesd)
Végig veszélyesen játszott, a második félidő elején három pontot érő gólt szerzett volt csapata ellen.

Sigér Dávid (Balmazújváros)
Csapatkapitányhoz méltóan rendre vezéregyénisége az újoncnak. Ezúttal is nagy teherbírásával tűnt ki, nem mellékesen pedig ő szerezte az első egyenlítő gólt.

Zsótér Donát (Újpest)
Bejátszotta a teljes baloldalt, a lilák mindkét gólja előtt ő adta a gólpasszt.

Könyves Norbert (DVSC)
Beadásai életveszélyesek voltak, három gólpasszt is kiosztott a Vasas ellen.

Takács Tamás (DVSC)
Két gólt szerzett, de ha jobban kihasználja a ziccereit, megduplázhatta volna találatainak számát.

Novothny Soma (Újpest)
Duplájával eldöntötte a Diósgyőr elleni meccset és összesen már nyolc gólnál jár idén.

A forduló cseréje:

Kiss Tamás (Haladás), Justin Mengolo (DVSC)

Ezúttal rendhagyó módon holtversenyt hirdetünk ebben a kategóriában. A szombathelyiek 17 éves játékosa egy pazar mozdulattal szerzett három pontot érő gólt a Fradi ellen, míg a Loki kameruni légiósa két perc alatt duplázott, ráadásul a második találata szépségdíjas volt.

A forduló edzője:

Michal Hipp (Haladás)

A Hali egyáltalán nem volt megilletődött a sokkal esélyesebb Fradi ellen. A meccs nagy részében a szombathelyiek akarata érvényesült, ráadásul több helyzetet is dolgoztak ki ellenfelüknél.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz