Dzsudzsák Fradi-verők társaságába került a bombagólja után - itt a forduló válogatottja

Az NB I 11. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Budai László 2022. október 17., hétfő 17:55
Az NB I 11. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Szerző: Budai László 2022. október 17., hétfő 17:55

A 11. forduló válogatottja

Tujvel (Honvéd) - Ódor (Vasas), Dreskovic, (DVSC), Pillár (Mezőkövesd) - Batik (Puskás Akadémia), Mim (ZTE), Gergényi (ZTE), Dzsudzsák (DVSC) - Katona B. (Kecskemét) - Ikoba (ZTE), Novothny (Vasas)

Tujvel Tomás (Honvéd)
Csak egy félidőt játszott, de teljesítményével rászolgált, hogy ő legyen a kapusunk. Nagy Zsolt két ziccerénél, valamint Baluta hatalmas helyzeténél is bravúrral védett, így megóvta csapata kapuját a góltól.

Ódor Máté (Vasas)
A védőmunkája mellett a támadásokat is bátran segítette a fiatal védő. Több komoly mentéssel és pontos beadással vétette magát észre.

Meldin Dreskovic (DVSC)
Földön és levegőben is verhetetlen volt a montenegrói védő ezen a meccsen. A pontrúgásoknál bátran ment előre, volt egy veszélyes fejese is az újpesti kapura.

Pillár Róbert (Mezőkövesd)
Hozta a tőle megszokott megbízható teljesítményt, ráadásul extrát is nyújtott. A kövesdiek egyenlítő találata előtt ő csúsztatta meg a labdát, ami után Karnitskinek már csak az üres kapuba kellett helyeznie.

Batik Bence (Puskás Akadémia)
Volt csapata ellen védekező középpályásként játszott, ráadásul remekül. Lőtt egy bombagólt, ami győztes találatnak bizonyult és volt egy jó fejese, ami a kapufán csattant.

Mim Gergely (ZTE)
Végig kapura veszélyen futballozott. A 18. percben jól robbant be középen egy balról érkező beadásra és megszerezte a vezetést az egerszegieknek. Ez volt az első NB I-es gólja.

Gergényi Bence (ZTE)
Átlagon felüli teljesítményt nyújtott. Előbb kiosztott egy gólpasszt, a végén pedig 17 méterről nagy gólt rúgott a bal alsóba.

Dzsudzsák Balázs (DVSC)
A mezőny legjobbja volt az Újpest ellen. Szerzett egy szépségdíjas gólt: becsapta Diabyt, majd éles szögből kilőtte a jobb sarkot. A második félidőben szögletből adott gólpasszt Vargának.

Katona Bálint (Kecskemét)
Csapata legjobbja volt a Kisvárda ellen. A második félidő elején egyenlített egy 14 méteres lövéssel, a végén pedig ő hozta fel erőszakosan a labdát és a támadás végén Duranovic kialakította a 3-3-as végeredményt.

Ikoba Eduvie (ZTE)
Tovább tart az amerikai támadó remek formája. A meccs elején ő szerzett vezetést fejjel a csapatának és már 7 találatnál jár a szezonban, amivel holtversenyben vezeti a góllövőlistát.

Novothny Soma (Vasas)
A Vasas legjobbja volt a Vidi ellen. Az első félidőben ő szerzett vezetést az angyalföldieknek, a szünet után pedig róla állították ki Serafimovot.

A forduló edzője: Kuttor Attila (Mezőkövesd)
Remekül megszervezte csapata játékát a címvédő ellen. Nem zuhantak össze a gyorsan bekapott góltól. A kontráik rendre veszélyesek voltak és mivel jól éltek a lehetőségeikkel, megérdemelten nyertek, még akkor is, ha a végén volt némi szerencséjük, amikor a VAR visszavonta Traoré gólját.

A forduló cseréje: Ihrig-Farkas Sebestyén (Vasas)
Jól szállt be a meccsbe, azonnal veszélyt jelentett a Vidi kapujára, majd a hajrában ő alakította ki a 2-0-s végeredményt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz