Az örökrangadó és Horváth Ferenc első győzelmének főszereplői is a forduló válogatottjában - itt a csapat

Az élvonal 23. fordulóját követően ismét összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Nyikes Zoltán 2021. március 1., hétfő 20:11
Az élvonal 23. fordulóját követően ismét összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. március 1., hétfő 20:11

NB I, a 23. forduló válogatottja

Bese (Budafok) - Farkas (Mezőkövesd), Nagy Zs. (MTK), Tamás (Honvéd) - Ihrig-Farkas (Budafok), Nego (Fehérvár), Mitrovic (Újpest), Schön (MTK) - Beridze (Újpest), Gazdag (Honvéd), Zubkov (Ferencváros)

Bese Balázs (Budafok)

Kapott gól nélkül lehozta az első NB I-es mérkőzését. Nem látszódott rajta a megilletődöttség, magabiztosan irányította a védelmét, ha kellett, jól avatkozott közbe. Az első félidőben bravúrral ütött ki egy távoli bombát.

Farkas Dániel (Mezőkövesd)

Elnyűhetetlenül zakatolt fel-alá a jobb oldalon sok jó csele, beadása volt, a végén ő mentett pontot a kövesdieknek.

Nagy Zsombor (MTK)

Az első félidőben - ahogy a társainak sem - nem ment neki jól a játék, de fordulás után alaposan feljavult a teljesítménye. Négy ferencvárosi védő közé berobbanva szerezte meg élete első NB I-es gólját, amivel az MTK visszajött az örökrangadóba. A második félidőben sokkal határozottabban játszott a mindig gólveszélyes ferencvárosi támadókkal szemben.

Tamás Krisztián (Honvéd)

Rengeteget dolgozott, hatékonya segítette a támadásokat, a beadásai pontosak voltak. Az első gólt megelőzően egy remek csel után ívelt Gazdag fejére.

Ihrig-Farkas Sebestyén (Budafok)

A Kisvárda elleni meccs legjobbja volt. Előbb szerzett egy gólt szinte az alapvonalról, majd egy perccel később az ő labdaszerzését követően növelte előnyét az újonc. A végén kicselezett három védőt, lövését bravúrral védte Dombó.

Loic Nego (Fehérvár)

Főleg a támadásban jeleskedett, már az első félidőben is volt egy helyzete, de az még kimaradt. A 78. percben azonban eldöntötte a meccset, ezzel fontos három ponthoz juttatta csapatát.

Nikola Mitrovic (Újpest)

Ezúttal is igazi vezére volt a kiesés ellen menekülő csapatnak. Szinte minden támadás rajta keresztül futott végig, a második és a harmadik találatot ő készítette elő.

Schön Szabolcs (MTK)

A hazaiak legveszélyesebb embere volt. Eleinte ő is csak kereste önmagát, de aztán társaival együtt feljavult. Különösen jól teljesített az egy az egy elleni szituációk során, legalább 3-4 alkalommal jutott át szép szólóval ellenfelein, megbontva ezzel a Fradi védelmét, így komoly érdemeket szerzett abban, hogy döntetlenre mentette a hazai csapat az Örökrangadót.

Giorgi Beridze (Újpest)

A grúz támadó volt a Paks elleni meccs embere. Nem tudtak vele mit kezdeni a védők, többször került helyzetbe, adott egy gólpasszt, majd ő juttatta vezetéshez a lilákat.

Gazdag Dániel (Honvéd)

A Puskás Akadémia elleni mérkőzés hőse volt. Ezúttal csatárként szerzett két gólt a középpályás. Az első félidőben védhetetlenül fejelt a felcsútiak kapujába, a második játékrészben pedig magabiztosan értékesített egy 11-est.

Oleksandr Zubkov (Ferencváros)

Már az első percben lőtt egy bombagólt 17 méterről, majd a félidő közepén szerzett egy higgadt találatot is és úgy tűnt eldöntötte az örökrangadót. Nem rajta múlt azonban, hogy az MTK végül kétgólos hátrányból is felállt.

A forduló cseréje: Szakály Péter (Újpest)

A 88. percben állt be, a 92. percben pedig egy szép egyéni teljesítmény után eldöntötte a meccset.

A forduló edzője: Horváth Ferenc (Honvéd)

Az első perctől látszott, hogy nyerni ment a Honvéd Felcsútra. A bekapott gól sem törte le a csapatot. Bátor támadójátékot mutattak be a kiespestiek, Gazdag egy sorral előrébb tolása pedig nyerő húzásnak bizonyult.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz