Fotó: dvtk.hu

A Diósgyőr újoncának lefagyott a telefonja a gólja után: "Az oroszlán eddig aludt, úgy tűnik, most felébredt"

A DVSC elleni gólja után néhány pillanat ki is esett Fekete Vincének.
Budai László 2024. május 4., szombat 11:41
Fotó: dvtk.hu
A DVSC elleni gólja után néhány pillanat ki is esett Fekete Vincének.
Szerző: Budai László 2024. május 4., szombat 11:41

Álomszerűen debütált másfél héttel ezelőtt a Diósgyőr 18 éves csatára, Fekete Vince, aki első NB I-es meccsén rögtön gólt szerzett, ráadásul a DVSC elleni keleti rangadón. A fiatal játékos most a klubhonlapnak adott interjúban beszélt arról, hogy maradt meg benne az örökké emlékezetes találat, és hogyan telt az első meccse után pár óra.

- Leírhatatlan, fantasztikus érzés volt, biztos, hogy néhány pillanat ki is esett a tudatomból - kezdte a DVTK hivatalos oldalán. - Azt láttam, hogy a többiek rohannak felém, rámugrálnak, aztán hosszú ideig levegőt sem kaptam. Biztos, hogy amíg élek, emlékezni fogok erre a gólra, erre az estére. A mérkőzés után megnyitottam a telefonom, amiben rengeteg üzenet és hívás várt. Ezzel azonban akkor nem tudtam, és nem is akartam foglalkozni, próbáltam egy kicsit megnyugodni, pihenni. Őszinte leszek: egy órával a lefújás után kikapcsoltam a készüléket, ami egészen az NB III-as mérkőzésre történő utazásig úgy maradt.

Később voltak akadások, fagyások a telefonon, mert nehezen dolgozta fel a sok üzenetet.

Ennek ellenére Fekete tudja, hogy nem szabad elszállnia.

- Még most sem fogtam fel, hogy milyen pozitív élmények értek az elmúlt héten. Fiatal vagyok, de helyén kezelem a dolgokat. Nem járok a fellegekben, továbbra is keményen dolgozom, mert tudom, hogy hosszú távon csak így lehetek profi futballista, így tudok csak eredményt elérni.

A 18 éves játékos szerint - aki a DVSC elleni meccs óta már a KTE ellen is pályára léphetett - bár eddig talán nem rohamléptekkel haladt előre, ez most változhat.

- Korábban többször hallottam magammal kapcsolatban, hogy későn érő labdarúgó típus vagyok. Az oroszlán tehát eddig aludt, úgy tűnik, most ébredt fel. Nincs ezzel semmi probléma, hiszen mindenkinek megvan a saját útja. Az NB I-es keret tagságtól természetesen nagyon motivált lettem, hiszen egy nappal a meccs előtt még az NB III-as találkozóra készültem. Villámgyorsan nagyot fordult velem a világ, de igyekeztem mindennek megfelelni, és mindent úgy csinálni, ahogy a vezetőedző és a stáb kérte. Boldog vagyok, hogy sikerült.

Olvastad már?
Megerősítve: Fiola megsérült, műteni is kell - itt vannak a részletek
A jobb válla sérült meg a fehérváriak magyar válogatott játékosának.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz