Fotó: dvtk.eu

A Diósgyőr tulajdonosa az újpesti megsemmisülés után: "A DVTK címeres mezében ilyen teljesítményt semmilyen összeállításban nem lehet nyújtani"

Dr. Magyar Mátyás, a DVTK tulajdonosa elkeserítőnek és elfogadhatatlannak nevezte az Újpest elleni 7-0-s vereséget.
Póczik Dávid 2024. május 5., vasárnap 10:19
Fotó: dvtk.eu
Dr. Magyar Mátyás, a DVTK tulajdonosa elkeserítőnek és elfogadhatatlannak nevezte az Újpest elleni 7-0-s vereséget.
Szerző: Póczik Dávid 2024. május 5., vasárnap 10:19

A Diósgyőr szombati, Újpest elleni 7-0-s vereségét követően megszólalt Dr. Magyar Mátyás, a DVTK tulajdonosa. Hangsúlyozta, a teljesítmény elfogadhatatlan volt, a legfontosabb feladat pedig az, hogy kijavítsák azokat a hibákat, melyek idáig vezettek.

Mint szinte minden mérkőzést, a mai meccset is a helyszínen néztem végig. A látvány és a teljesítmény elkeserítő és elfogadhatatlan volt. A DVTK címeres mezében ilyen teljesítményt semmilyen összeállításban, semmilyen taktikával nem lehet nyújtani. Száz százalékosan megértem a szurkolóink csalódottságát! Ez a vereség bár történelmi mértékű, innen is fel kell állni! Erről szól a sport, erre is tanítja a jellemet. Tanulni legtöbbször a hibáiból tud az ember, most az a legfontosabb feladatunk, hogy megoldjuk, kijavítsuk azokat a hibákat, amelyek ide vezettek.

- idézte a tulajdonos szavait a DVTK közleménye.

Olvastad már?
Az Újpest gólszerzője a DVTK elleni 7-0 után: "Nem is kérdés, hogy a klubnak az NB I-ben van a helye" - Csoboth szerint helyén kell kezelni a győzelmet
Radosevic Ognjen és Csoboth Kevin is elmondta véleményét az Újpest kiütéses győzelméről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz