A Celtic-et kiejtő román bajnok ellen is megőrizte veretlenségét László Csaba Sepsije

Traoré és a BL-hősök nem játszottak, így László Csabáék a listavezető ellen is ki tudták harcolni a döntetlent.
Csakfoci Admin 2019. augusztus 18., vasárnap 18:00
Traoré és a BL-hősök nem játszottak, így László Csabáék a listavezető ellen is ki tudták harcolni a döntetlent.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. augusztus 18., vasárnap 18:00

Szombaton a BL-ben a Celtic elleni hazai 1-1 után idegenben 3-4-gyel továbblépő román bajnoki címvédő, a CFR Cluj volt a Sepsi OSK vendége a román bajnokságban. A ligában még veretlen kolozsváriak a Bajnokok Ligája-bravúrt elérő kezdőjükhöz képest 10 változással léptek pályára - az Újpestről igazolt Lacina Traoré azonban így sem fért be a keretbe.

László Csaba együttese nem kezdte jól a mérkőzést, már 10 perc után magáénak tudhatta a vezetést a listavezető kolozsvári csapat, de a Sepsi a 30. percben egyenlíteni tudott. Bár a második félidőben a CFR játszott veszélyesebben, a hazaiak meg tudták őrizni az eredményt, így a magyar tulajdonban lévő sepsiszentgyörgyi csapat továbbra is veretlenül áll az élvonal hetedik, épphogy alsóházi helyén 5 döntetlennel és 1 győzelemmel.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz