Fotó: vasasfc.hu

A 2/0-val kezdő csapat az Újpest ellen készül: "Ellenfelünknek komoly sebessége van" - várakozások

Így várják a főszereplők a két szombati bajnokit, a Mezőkövesd-Újpest és a Diósgyőr-Paks mérkőzést.
Budai László 2023. augusztus 12., szombat 12:30
Fotó: vasasfc.hu
Így várják a főszereplők a két szombati bajnokit, a Mezőkövesd-Újpest és a Diósgyőr-Paks mérkőzést.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 12., szombat 12:30

NB I, 3. forduló

Újpest-Mezőkövesd 18.00

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - A héten megpróbáltuk rendezni a sorokat, főleg a sérülésből visszatérők csapatba építése volt a fő feladat, emellett két új játékos is érkezett, őket is igyekeztünk beépíteni. Az Újpest ellen komoly mérkőzésre számítok, a legjobb teljesítményre lesz szükségünk ahhoz, hogy eredményesek legyünk. Ellenfelünknek komoly sebessége van játékban és futásban is, nem lesz könnyű dolgunk ellenük. Az Újpest jól kezdett, de hosszú a bajnokság, így messzemenő következtetéseket még nem tudok levonni két forduló után, de az biztos, hogy egy jó csapattal találkozunk. (mezokovesdzsory.hu)

DVTK-Paksi FC 20.15

Rudi Požeg Vancaš (DVTK, játékos): - A Paks ellen is fel fogunk készülni, mint minden találkozóra. Majd közvetlenül a meccs előtt már a Paks játéka fog az eszemben járni, de előtte inkább arra koncentrálok, hogy minden egyes foglalkozáson kiadjam magamból a maximumot. Meg kell ragadni az alkalmat, és hasznosítani a győzelemmel felszabaduló pozitív energiákat. A mezőkövesdi mérkőzés előtt beszélgettem egy szurkolóval a belvárosban, aki megígérte, hogy végig mögöttünk állnak majd, ezért is vagyok olyan boldog, hogy elindultunk együtt egy közös úton. (dvtk.eu)

Olvastad már?
Egy magyar is van a Premier League 10 legjobb fiatal játékosa között - itt a lista
Kerkez Milos is ott van a legígéretesebb tizenéves Premier League-futballisták között. A listát még a pénteki rajt előtt tette közzé az egyik szigetországi futballportál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Távozó
Távozott a DVSC-től Stefan Loncar. A 28 éves montenegrói középpályás 2023 januárjában érkezett a Lokihoz, az elmúlt másfél évben 48 NB I-es bajnoki mérkőzésen lépett pályára. (dvsc.hu)
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Tovább az összes átigazoláshoz