Fotó: Karlsruher SC Twitter

Zivzivadzét Újpesten éltették utoljára annyian, mint most Németországban - videó

A korábbi fehérvári és újpesti légiós bő tíz perc alatt duplázott a Nürnberg ellen, így járt is neki a külön elismerés.
Budai László 2023. november 29., szerda 13:07
Fotó: Karlsruher SC Twitter
A korábbi fehérvári és újpesti légiós bő tíz perc alatt duplázott a Nürnberg ellen, így járt is neki a külön elismerés.
Szerző: Budai László 2023. november 29., szerda 13:07

Bár játszott Mezőkövesden, majd évekig a MOL Fehérvár játékosa volt, hazánkban Újpesten vált a leginkább közönségkedvenccé Budu Zivzivadze, aki lila-fehér kölcsönidőszakában 12 meccsen 11 gólig és két gólpasszig jutott.

Most a német másodosztályban szereplő Karlsruhe játékosa, ahol a legutóbbi fordulóban a 81. percben állt be, de így is duplázott, és bebiztosította együttese Nürnberg elleni győzelmét (4-1). Igaz, a grúz válogatott játékos 13 bajnokin még csak három gólnál jár, a Karlsruhe pedig 14. az igen szoros Bundesliga 2-ben, a Karlsruhe szurkolóitól azért így is járt a csatárnak a külön taps és az éltetés a dupláját követően.

Zivzivadze első gólját itt tudod megnézni. (cikkünkben lejjebb pedig az éltetése)

Így köszöntötték őt

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz