Vignjevic új munkája is csak 4 hónapig tartott: Egy 0-5 után menesztették a volt Újpest- és Honvéd-edzőt

Bejelentette Nebojsa Vignjevic távozását az Egyesült Arab Emírségek élvonalában szereplő Al-Dharfa.
Dudás Gábor 2022. november 3., csütörtök 13:09
Bejelentette Nebojsa Vignjevic távozását az Egyesült Arab Emírségek élvonalában szereplő Al-Dharfa.
Szerző: Dudás Gábor 2022. november 3., csütörtök 13:09

Az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb NB I-es külföldi edzője, az Újpesttel korábban két Magyar Kupát, illetve bajnoki bronzérmet is nyert szerb Nebojsa Vignjevic júniusban, alig négy hónap után távozott a Budapest Honvédtól, ahol nem tudott már olyan eredményesen dolgozni, mint a liláknál.

Egy hónappal később, július elején jelentette be az Egyesült Arab Emírségek élvonalában szereplő Al-Dharfa, hogy szerződtette a szerb trénert, aki azonban ezúttal is csak négyhónapnyi türelmet kapott. A klubja hivatalosan is közölte távozását, nem sokkal azután, hogy csapata 5-0-ra kikapott a Bani Yas gárdájától és 8 forduló után mindössze 4 szerzett ponttal az utolsó előtti helyen áll a bajnokságban.

Vignjevic helyét nem sokkal később egy másik szerb szakértő vette át, akinek nem lesz ismeretlen az együttes, az utód, Aleksandar Veselinovic ugyanis 2020 szeptemberétől 2021 januárjáig már dolgozott a klubnál.

Olvastad már?
Drasztikus lépés a Honvédnál: Bezárják a Bozsik Arénát!
Az energiaválság, a drasztikusan növekvő rezsiköltségek és az ennek következtében kialakuló negatív gazdasági folyamatok minden felelősen gazdálkodó intézményt költségcsökkentésre és racionalizálásra kényszerítenek.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Soroksár
Vass Ádám
Máris új csapatot talált magának a Gyirmótról nemrégiben távozó Vass Ádám, a középpályás a szintén NB II-es Soroksárnál folytatja karrierjét.
Ferencváros
Mohanad Lasheen
Külföldi sajtóhírek szerint a Fradi kiszemeltje az egyiptomi válogatott Mohanad Lasheen, akivel kapcsolatban már meg is kezdődtek a tárgyalások.
Tovább az összes átigazoláshoz