Veszélyben lehet a karrierje: Emiatt kapott szívrohamot a Fradi korábbi bajnok csatára

A bukaresti Floreasca Kórház orvosa közölte a diagnózist Eugen Neagoe állapotával kapcsolatban, aki az U. Craiova elleni román bajnokin rosszul lett, összeesett és kórházba kellett szállítani.
Csakfoci Admin 2019. július 23., kedd 9:53
A bukaresti Floreasca Kórház orvosa közölte a diagnózist Eugen Neagoe állapotával kapcsolatban, aki az U. Craiova elleni román bajnokin rosszul lett, összeesett és kórházba kellett szállítani.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 23., kedd 9:53

Vasárnap honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a Dinamo Bukarest-U. Craiova román élvonalbeli összecsapáson rosszul lett a kispadon a hazaiak vezetőedzője, Eugen Neagoe - aki 1995-ben az FTC-vel magyar bajnoki címet nyert játékosként. Az 51 éves trénert mintegy 15 percnyi ápolás után, valósággal sokkolt - többen el is sírták magukat - csapata szeme láttára tették a mentőautóba és szállították kórházba, s mint még aznap kiderült, a szakember szívrohamot kapott.

A bukaresti Floreasca Kórház orvosa elmondta,

a túlzott kávé- és cigarettafogyasztás következtében történt ez a sajnálatos eset Neagoéval, akinek az állapota jelenleg stabil, de a következő néhány napban még bent kell maradnia a kórházban.

A doktorok azt is közölték a vezetőedzővel, hogy a következő hat hónapban távol kell maradnia a labdarúgás világától, azaz fel kell függesztenie edzői tevékenységét.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz