Vadóczék megnyerték az alapszakaszt, készülhetnek az elődöntőre

A magyar középpályás csapata pontot szerzett a rangadón, ezzel az első helyen zárt, és folytathatja a legjobb négy között.
admin 2016. december 3., szombat 17:28
A magyar középpályás csapata pontot szerzett a rangadón, ezzel az első helyen zárt, és folytathatja a legjobb négy között.
Szerző: admin 2016. december 3., szombat 17:28

 

Vadócz Krisztián csapata, a Mumbai City már az előző fordulóban aratott győzelmével bebiztosította helyét a legjobb négy között, az utolsó játéknap tétje az alapszakasz megnyerése volt a magyar középpályás klubja számára.

Az ellenfél a második helyen álló Delhi Dynamos volt, a hazaiaknak már egy döntetlen is az első helyet jelentette volna.

Éltek is az eséllyel Vadóczék, és ugyan a három pontot nem tudták begyűjteni a rangadón, a gól nélküli eredménnyel az élen zárták az indiai Szuperliga alapszakaszát, és készülhetnek az elődöntőre. A magyar középpályás kezdőként kapott szerepet, edzője a 62. percben cserélte le.

Mumbai City - Delhi Dynamos 0-0

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz