Vadócz remeklése után indult be a csapata, ami végül kupadöntőt eredményezett

A hongkongi FA-Kupa döntőjébe jutott a Vadócz Krisztiánt is soraiban tudó Kitchee, miután 4-1-re legyőzte az elődöntőben a Pegasust.
Csakfoci Admin 2018. május 6., vasárnap 15:08
A hongkongi FA-Kupa döntőjébe jutott a Vadócz Krisztiánt is soraiban tudó Kitchee, miután 4-1-re legyőzte az elődöntőben a Pegasust.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. május 6., vasárnap 15:08

Vadócz Krisztiánnal a kezdőben lépett pályára a Kitchee a hongkongi FA-Kupa elődöntőjében a Pegasus együttese ellen.

A találkozó első félideje 1-1-es döntetlent hozott, majd a fordulás után a magyar középpályás átadása után szerezte meg a vezetést Fernando a Kitchee-nek. 11 perc múlva ismét betaláltak a hazaiak, majd a 93. percben Sandro tette fel a pontot az i-re, amivel 4-1-re nyert a Kitchee, és bejutott a kupadöntőbe, ahol a Tai Po lesz az ellenfél.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz